Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

7 причини за IPL у дома с устройство Noble Smart M2

Време: 2020-01-13 Хитове : 3

1. Постоянно намаляване на окосмяването.

Докато други методи отстраняват само временно окосмяването по тялото и можете да го наблюдавате как расте отново, Venus M2 IPL се справя с проблема в основата: след първоначално бръснене, той приспива космените фоликули и прекъсва цикъла на растежа на косата. Резултатът е трайно намаляване на косата и фантастично изглеждаща кожа.

2. Безопасно и съобразено с вашата кожа.

Noble Smart M2 е единственият IPL с технологията SensoAdapt ™. Авангарден сензор за тон на кожата, който непрекъснато сканира тонуса на кожата, за да защити кожата. Идеалното количество светлина се доставя с всеки импулс * за безопасна и ефективна употреба.

1-2103201QU2914

3. Ефективно решение у дома.

Noble Smart е вдъхновен от най-новата професионална IPL технология, използвана в салони и дерматологични клиники. Noble Smart адаптира технологията за безопасно и ефективно използване в комфорта на вашия собствен дом.

Научете повече

4. Бързи лечения.

Автоматичният режим дава възможност за бързо и ефективно лечение и се препоръчва за големи кожни повърхности като крака или ръце. Бърза IPL технология за домашна употреба при високо ниво на светлинна енергия. Подбедрицата може да бъде лекувана само за 7 минути.

1-2103201QU34285. Нежен и практически безболезнен.

Noble Smart M2 IPL излъчва топла светлина и нивата на дискомфорт са много минимални. Има дори нежен и изключително нежен режим за потребители за първи път или за третиране на чувствителни зони, като лицето или бикини линията.

6. Удобен.

Като кабелно устройство получавате непрекъснато лечение с максимална мощност. Това премахва необходимостта от презареждане на устройството, докато сте в средата на лечението.

1-2103201QU43617. Парите добре похарчени.

В сравнение с разходите за салонните методи за епилация, не отнема много време, за да се види финансовата полза от това IPL устройство вкъщи.