Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Основни познания за премахването на кожата и космите

Време: 2019-11-20 Хитове : 4

Структурата на кожата включва пет части, те са епидермис, дерма, подкожна тъкан, фасции, мускули.

Косменият фоликул е лумен, образуван от депресията на епидермиса към дермата. Намира се между епидермиса и дермата. По принцип хората не могат да отглеждат нови космени фоликули, тъй като космените фоликули са кожни клетки, които растат заедно с хората и не могат да се възстановят отново след увреждането на космените фоликули. Кожата се състои от епидермиса и дермата. Допълнителните тъкани на кожата включват коса и космени фоликули, мастните жлези и потните жлези. Космите по тялото на кожата се състоят от кератинизирани епидермални клетки, а космените фоликули също произхождат от епидермиса.

1-2103201QJ0318

Принципът на действие на фотонен инструмент за епилация: космите и космените фоликули са богати на меланин и фотонът може да насочва меланина и да работи точно върху него, след което меланинът се превръща в топлина след абсорбиране на фотони, а космените фоликули се раздробяват без увреждане на епидермиса, докато се унищожи, като по този начин се постигне целта на епилация.

1-2103201QJ1518

Тъй като целта на фотона е точно, той удря само меланина в космения фоликул, без да уврежда други допълнителни тъкани на кожата, така че не влияе върху функцията на изпотяване на потната жлеза. Броят на фотонните процедури за епилация зависи от текстурата и цвета на прикрепената към кожата ви коса. След всяко третиране грубата коса в зоната на третиране постепенно ще стане фина коса, а фината коса постепенно ще намалее.

1-2103201QJ33G

Благородният производител се намира в град Шенжен, Китай. Основана през 2002 г., нейните основни продукти са IPL устройства за епилация за домашна употреба, чийто принцип на действие е фотонната технология.