Дали IPL епилацията работи добре? Да ви даде желаните резултати.

Време: 2019-11-19 Хитове : 3

Ако използвате устройство за епилация на Noble IPL, ще започнете да виждате резултати доста бързо - и след първите четири процедури дълготрайната гладкост трябва да е ваша.

След първите четири процедури имате до 8 седмици свобода от епилация.

Косата, която регенерира, е по-тънка и мека.

Имаме много доволни клиенти! Прочетете нашите отзиви на страницата на продукта тук.

При спазване на схемата на лечение, измерено на краката, след 3-то лечение, индивидуалните резултати могат да варират.

При спазване на схемата на лечение, измерена на краката, индивидуалните резултати варират.

1-2103201QI5a6

IPL действа ли върху всички видове косми по тялото?

Можете да използвате устройството за епилация Noble IPL за премахване на косми по краката, подмишниците, бикини линията и лицето. Предлага се с различни извити приставки за различни зони на тялото, така че е лесно да се достигне и да се третира всеки от тях по правилния начин. Петте степенни настройки на светлината и сензорът SmartSkin означават, че винаги можете да сте сигурни, че кожата ви получава нежното лечение, от което се нуждае.

Време: 8.5 минути за лечение на подбедрици.

Степен на удовлетвореност от намаляване на косата: 83% за краката.

Закрепване на зоната на бикини: По-деликатно извит дизайн и прозрачен филтър позволяват ефективното третиране на труднодостъпни зони. Размер на прозореца 3 cm2 за по-строг фокус.

Време: 2 минути за лечение на бикини зоната.

Степен на удовлетвореност от намаляване на косата: 78% за бикини.

Прикрепване под мишниците: Не използвате коса, когато използвате тази специално извита приставка. Отново, размерът на прозореца от 3 см2 помага за точното третиране на по-силна и дебела коса.

Време: 2.5 минути за лечение на подмишниците.

Степен на удовлетвореност от намаляване на косата: 86% за подмишниците

Когато се използва с кабел, индикация за време за най-висока енергийна настройка.

Проучване, проведено в Холандия и Австрия с 46 жени, след 3 процедури на подмишниците, бикини, крака, след 2 процедури на лицето.

1-2103201QI62R

Кой може да опита IPL епилация у дома?

Един от въпросите, който много чуваме, е „работи ли IPL върху кожата / тона на косата ми? IPL епилацията е много ефективна при широк спектър от цветове и тонове на кожата, с няколко изключения:

Както можете да видите от таблицата, IPL устройствата като устройството за епилация на Noble IPL работят добре върху тъмно руса, кестенява и черна коса и повечето нюанси на кожата, освен много тъмни тонове.

1-2103201QIOC

Какъв е IPL? Боли ли IPL?

Най-просто казано, не - не боли. Устройството за епилация Noble IPL премина през клинични тестове с над 2,000 жени, за да се увери, че се чувства нежно и лесно за използване. Повечето потребители съобщават за леко топло усещане при всяка светкавица, но това е всичко. Това е една от причините, че над 1.5 милиона жени по целия свят сега използват IPL: кой би могъл да каже не на безболезнената, трайна епилация?

Ключът е да използвате правилната настройка на интензитета на светлината на вашето домашно IPL устройство за епилация. Има пет, от които можете да избирате, а в опаковката е включено удобно ръководство, което ще ви помогне да намерите правилната настройка за вашия тон на кожата и цвета на косата.

За да избегнете всякакви дразнения, най-добре е да следвате внимателно указанията за употреба. Избръснете областта, преди да използвате домашно IPL устройство за епилация и избягвайте да мигате една и съща област многократно. И както можете да си представите, най-добре е да не използвате IPL (или каквото и да е друго лечение за епилация) върху счупена или раздразнена кожа, татуировки, инфекции или изгаряния.