Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Наистина ли епилаторът постига трайна епилация?

Време: 2021-06-29 Хитове : 11

On the topic of hair removal devices, there will always be a variety of questions from повечето хора, whether the current hair removal technology is perfect, and whether the use of the hair removal device will affect our health, of course, one of the point that everyone is most concerned about is: Whether it is really possible to achieve permanent hair removal when using the hair removal device, after all, this is also an original intention of using the hair removal device.

Момичета, които обичат красотата, са изпробвали всякакви методи за епилация, използвайки крем за епилация и самобръсначка за епилация? Забелязали ли сте, че е нараснал отново след кратък период от време? След бръснене с самобръсначка за епилация се установява, че космените фоликули са склонни към възпаление и образуват множество малки червени петна. Косата също е по-дебела и по-дебела, тъй като косата е обръсната. Въз основа на тези проблеми домашното устройство за епилация на ipl стана популярно скоро след пускането му на пазара.

~BPO1I]}S)43P0UQIH2JK}2

Много хора имат неразбиране относно устройството за обезкосмяване, тоест устройството за премахване на косми няма да расте, след като го използвате веднъж. Всъщност това е погрешно.

Като казахме това, трябва да имаме правилно разбиране за цикъла ни на растеж на косата. Цикълът на растеж на косата е разделен на три цикъла: фаза на растеж, фаза на регресия и фаза на покой. Всеки ден ще имаме естествен косопад, а в същото време ще има нова коса. Косата израства постепенно. Тъй като броят на космите, които се отделят, е приблизително балансиран с броя на космите, които растат, изглежда, че броят на космите винаги е толкова много, но всъщност някои от космените фоликули са в периода на почивка и няма косми нововъзникващо явление.

图片 3

Лазерната епилация засяга главно косата във фазата на растеж. По принцип е неефективен за косата във фаза на регресия и фаза на покой. Трябва да изчакате тази част от косата да циркулира до следващата фаза на растеж преди лечението и тази част от косата навлиза във фазата на растеж е цикличен процес един след друг, вместо да расте заедно. Следователно, епилирането на ipl обикновено изисква 5-10 пъти употреба или дори повече пъти, за да се постигне по-добър ефект на епилация.

Епилацията е дълъг процес, стига да настояваме да използваме правилно устройството за епилация, определено ще постигнем желаните резултати!