Как да се отървем от проблема с нежеланата коса? Момиче с дебела телесна коса елате и погледнете

Време: 2020-05-20 Хитове : 3

Това е принос на един от нашите клиенти. Благодарим ви много, вие ни дадохте обратна информация за практическото използване. Благодарим ви за подкрепата, ще се справим по-добре в бъдеще!

Обратна връзка от клиента:

Лятото идва, космата девойка трябва да има същите проблеми като мен.

Не смея да нося всички красиви поли и топ без ръкави!

Просто обръснах космите по тялото, след един ден косата излезе! Като решетка това е абсолютно неприемливо!

Затова реших да се погрижа добре за това.

1-2103201QUG09

През този период също минах през много отклонения. Например използвах марка крем за депилация, която ме прави алегичен. Друга марка, която също опитах, не бях алергична, но косата растеше по-дълго от преди; когато използвах восъчна хартия за депилация за депилация, мислех, че ще продължи дълго време, но след това израсна не за дълго време. Какво много неприятно преживяване!

Болката на космат момиче, знам!

По-късно разбрах, че в салона за красота има услуга за депилация .. За моята коса реших да я пробвам, но цената е твърде скъпа! Точно по това време най-добрият ми приятел ми препоръча домашния препарат за премахване на коса от тази марка, като каза, че ефектът е много добър, а ключовият момент е, че не е скъп, стотици парчета могат да се използват за епилация на цялото тяло! Така че, не се поколебах да си купя такъв. Продуктът е показан на фигурата:

1-2103201QUT63

Този, който купих, е версия от висок клас. Основната точка е безболезнена за епилация. Използват се петте най-бързи зъбни колела за депилация. Наистина не се чувства наранено!

Първият месец се препоръчва да го използвате веднъж седмично, но съм притеснен. Използвам го два пъти месечно, Очевидно скоростта на растеж на косата е по-бавна! Един курс на лечение е три месеца. През втория и третия месец го използвам веднъж на половин месец и веднъж месечно според инструкциите. След курс на лечение кожата ми е по-добра! Запитан за обслужване на клиенти, тя каза, че интензивната импулсна светлина има функция за подмладяване на кожата, което наистина е неочаквана реколта.

1-2103201QZ0Q4

Никакво нежелано окосмяване наистина е добро усещане, хвърлете бремето на мислите.Не съм космат момиче! Наистина препоръчвам други момичета с нежелан проблем с косата, защото знам срама от вас! Надявам се да мога да споделя нещо полезно с вас.

Позволете ми да ви покажа сравнение на преди и след. Също така пожелавам успех на вашата епилация възможно най-скоро!