Въпроси относно домашно използване IPL устройство за епилация (Част I)

Време: 2019-11-20 Хитове : 4

Използвахме домашен IPL преди около няколко години, но по това време повечето хора не се грижеха за него, а също така бяхме етапът на започване. През последните две години обаче технологията на домашното устройство за красота става все по-зряла, така че все повече хора се интересуват от нея. Веднъж, когато поставим момента на Wechat, има много приятели, които дойдоха да попитат за това.

Със сигурност трябва да обърнем внимание на някои проблеми, когато използваме IPL устройството за епилация. Така че днес ще покажем въпросите, които най-много ви интересуват.

1-2103201QJ64D

NO.1

Използвате ли директно устройството за обезкосмяване IPL или го използвате след обръсване на космите по тялото?

Първо, принципът на работа на устройството за епилация на ipl е, че космените и космените фоликули са богати на меланин и фотонът може да насочи меланина и точно да работи върху него, след което меланинът се превръща в топлина след поглъщане на фотони и космените фоликули се смилат, без да увреждат епидермиса, докато се унищожат, като по този начин се постига целта на епилация. Така че без значение използването на устройството директно или след бръсненето на косата, всъщност то не се различава по ефектите.

На второ място, това зависи от потребителите, използващи навици, много от тях не харесват някои миризми, знаете ли, ако използвате машината с небръсната коса, тя трябва да има някои миризми на паста, така че повечето болници и салони за красота обръснаха космите по тялото на клиентите когато използвате IPL машина за епилация, но ако някои клиенти ги използват у дома, миризмата няма голямо значение за тях.

1-2103201QJKF

NO.2

Звучи като високи технологии, но има ли странични ефекти върху кожата?

Всички козметични процедури от енергиен тип имат повече или по-малко определени рискови фактори. Това е все едно да виждате от време на време, че има хора, които правят изгаряния с фотонна епилация в козметичните салони, най-вече заради вертикалните машини за красота с висока енергия и непрофесионална работа. Докато енергията за домашна употреба IPL устройства за епилация е много по-ниска, така че значително намалява риска.

Въпреки че енергията е много по-ниска, но професионалът все още е най-важният фактор. Така че тук препоръчваме производителя на Шенжен Noble, изходната светлина е прецизна, дизайн за контрол на енергията за безопасност и с различни мерки за защита, трайно и безболезнено обезкосмяване.

1-2103201QJS40