Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Премахнете косата си възможно най-рано, не бихте могли да знаете колко гладка е кожата ви, преди да премахнете косата си.

Време: 2021-06-29 Хитове : 6

За да посрещнем лятото, отказваме изкушението на храната. Луда загуба на тегло за създаване на добро тяло, само за да носите елегантната пола през лятото, но ....... но все пак нежеланото окосмяване влияе върху цялостния имидж, а доброто тяло не може да се задържи. Погледнете другите на улицата, гладката кожа, погледнете се с много коса, това е много неудобно.

图片 2

Трябва да знаем, че цикълът на растеж на косата е разделен на три фази: фаза на растеж, фаза на спиране и фаза на насочване.
За периода на растеж, пълният процес на епилация отнема 4-6 пъти, докато лазерната епилация действа само върху косата в периода на растеж, така че предлагаме да премахнете космите възможно най-рано, защото вие също можете да бъдете най-яркият човек на улицата, след като излезете от косата.

Никога не знаете колко бяла е кожата ви, преди да премахнете косата си. Освен това косата ви ще абсорбира всички лосиони за грижа за кожата, така че ще бъде похабено да използвате лосиони за грижа за кожата.

Как да постъпим след епилация?

Меланинът в космения фоликул поглъща светлината, така че унищожава фоликула, за да се постигне премахване на космите. След епилация, не докосвайте слънцето в краткосрочен план, защото на слънцето има твърде много ултравиолетови лъчи, ще остави кожата ни да остави меланинови валежи, което не е добре за възстановяването на кожата. Така че, по-добре е да останете на закрито, след като премахнете космите.