Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Тайната на ipl епилация за домашна употреба (четири)

Време: 2020-07-08 Хитове : 6

1-2103201Q915W2

Лазерна епилация

Лазерът се използва за точно и селективно отстраняване на меланин. След като меланинът абсорбира лазерната енергия, температурата се повишава бързо, което причинява увреждане и депилация на околната тъкан на космения фоликул. Домакинският апарат за лазерна епилация е добър продукт. Съвременната технология за лазерна епилация може не само да постигне трайна епилация или да забави времето за регенерация на косата, но и да избегне и намали недостатъците на традиционната технология за епилация.

Епилация на домашна употреба

Едно от най-големите притеснения на много хора е дали домашният депилатор е полезен или не. Чичо ви казва, че е ясно, обикновено чрез сертифициране от FDA, може да се постигне резултат от епилация, принципът за обезкосмяване в дома е използването на лазер прониква в кожата до космения фоликул, меланинът в космените фоликули абсорбира лазерната енергия, за да произвеждат топлината на момента, изгарянето на космения фоликул оставя космения фоликул да изсъхне в хибернация, косата ще има период от време да не расте.

Инструмент за епилация

На теория от FDA (американската администрация по храните и лекарствата) официалният инструмент за епилация е относително безопасен и надежден продукт, няма да причини вреда на кожата, но всъщност поради фактори като цвят на кожата, самия епилатор на косата различните могат да предизвикат някои странични ефекти, нормални или необичайни в зависимост от технологията на инструмента за епилация и операционната техника.

Може ли лазерният депилатор, който купува в мрежата, да се депилира трайно?

когато приключите с бръсненето и след избърсване, без цветен контраст, продуктите на Noble са интелигентен модел на кожата на знанието, могат да бъдат директно измерени, кожата ви е удобна, не е подходяща за използване на устройство за епилация, също има непрекъснат режим и режим на раздаване на светлина,

Полезен ли е онлайн депилаторът?

Онлайн депилатор най-различни, има много неизвестни или ремонтирани машини, така че изберете депилатор в Интернет, за да проучите повече, клирънс на материали, функционални, осигуряване на качеството, това е в съответствие със стандартите за полезно.

Полезен ли е депилаторът Noble?

Благородна епилация, достъпна, не толкова скъпа като салонните продукти, но много ефективна, ефикасна, отнемаща време. А със задните стабилизатори трябва да ги използвате само веднъж навреме. Малка болка, голям опит.