Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Тайната на ipl епилация за домашна употреба (шест)

Време: 2020-07-08 Хитове : 5

1-2103201QZV28

Може ли IPL епилация за постоянно?

Домакинската епилация пита принципа на инструмента да използва интензивна импулсна светлина, за да проникне в кожата, за да достигне космения фоликул, меланинът в космения фоликул поглъща светлинна енергия, произвежда мигновено висока температура, изгаря космения фоликул, за да позволи на космения фоликул да изсъхне, така че косата може да има период от време, за да не продължи да расте. Но периодът на латентност на космения фоликул също има краен срок, трябва да се отреже времето, за да се използва отново, така че нека повечето космени фоликули да влязат в латентния период през няколко пъти, кожата може да поддържа гладка.

Вредно ли е за тялото IPL обезкосмяването?

ИЗ зависи от вида, принципът е различен, ефектът също е различен. IPL епилацията, направена от Noble, използва интензивна импулсна светлина като IPL, която реагира само на производството на меланин във фоликулите и не изгаря кожата В допълнение, технологията за интензивно отстраняване на пулсовата светлина може да се използва за депилация на кожата едновременно, няма вреда, но е добра

Премахване на космите кой инструмент коя марка е добър?

Както Ulike, така и philips са добри, но цените им също са високи. В крайна сметка те са изпитали много слоеве доставчици. За косматите хора случайно познавах фабрика за депилатори, депилаторът, направен от Noble, определено е най-рентабилният използван

Как се използва инструментът за епилация?

Депилаторът, използващ технологията IPL, не е трудно да използва депилатора, произведен от Noble. След като стартирате устройството, изберете подходящата предавка и след това близо до мястото, където искате да премахнете. Едно и също място за премахване на косата, издавайте светлина в устата, за да не спирате през цялото време, за да не се движите, основно издавайте светлина 2-3 пъти да е на път да премести степен. След като свалите косата, искате да свършите добра работа с грижата за кожата, ако искате да излезете, по-добре се насладете, избягвайте виолетовото отвън, за да стимулирате кожата.

Полезна ли е епилация?

Благородният, който използвам депилаторен инструмент, е ефективен, когато използвам, може да има малко горещо горещо, косата расте отново, след това ще стане фина, многофункционалната коса е малка за определен период от време, някакво място вече не е дълго, придържайте се към малко и ефектът е много очевиден, трябва да разделите само половин година на една година, за да ударите отново добре.

Надежден ли е депилаторът Noble?

Бях представен от приятел да го купя, епилация има 5 предавки, използвани 7 8 пъти болка чувството е много ниско. Действа по цялото тяло, под мишниците, пръстите и най-важното е, че косата расте по-бавно, отколкото преди с бръснач. Важно е да се придържате към него, иначе всичко е за нищо!