Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Тайната на ipl епилация за домашна употреба (три)

Време: 2020-06-12 Хитове : 3

1-2103201QZ2192

На какво трябва да обърнем внимание след използване на апарата за епилация

Вярвам, че приятелите, които често използват апарата за епилация, ще имат такъв въпрос. Някои участъци от кожата ще бъдат зачервени и се чувства малко болезнено и сърбящо. Затова искам да избърша някои продукти за грижа за кожата, но се притеснявам, че това ще навреди на кожата. И така, на какво трябва да обърнем внимание, когато искаме да използваме продукти за грижа за кожата, за да ускорим възстановяването на увредената кожа след използване на устройството за епилация.

На първо място, трябва да се избягва използването на козметика - различни химически вещества в козметиката ще доведат до неблагоприятни ефекти върху крехката кожа.

На второ място, можете да използвате лосион за тяло, за да се грижите за кожата и да ускорите възстановяването на кожата. Но обърнете внимание, за да изберете емулсия без никакви допълнителни функции, като само овлажняващ или гел от алое вера.

И накрая, не правете ексфолиране и обърнете внимание на слънцезащитата.

Мога ли да използвам устройството за епилация на брадата си?

Някои момичета ще имат подобни на брада неща в ъглите на устата си, но тези косми, които растат по брадата, всъщност не са бради. Тези косми не се различават от другите части на тялото, така че можете да използвате устройство за епилация, за да премахнете космите. Но при мъжките бради е различно.

На първо място, сигурно е, че инструментът за епилация може да премахне брадата на момчетата, но не препоръчваме на момчетата да правят това. Брадата на момчето съществува, защото брадата на момчето е признак на мъжки пол и е известен също като втори пол, който се основава на мъжки хормони. Но простото многократно използване на устройството за обезкосмяване за премахване на космите няма ефект от действително премахване на брадата (тъй като мъжките хормони на момчетата се секретират постоянно, така че брадата винаги ще расте). Актът на използване на устройство за епилация за премахване на брада от момче няма съществен ефект, освен да добави ненужни проблеми към себе си. .

Принцип на действие на фотонния инструмент за епилация.

Инструментът за епилация на фотони се нарича още IPL инструмент за епилация на фотони.

В момента повечето домашни апарати за епилация използват IPL интензивна светлинна импулсна технология.

IPL интензивната импулсна светлина е широкоспектърна видима светлина със специална дължина на вълната, която има по-мек фототермичен ефект. Уредът използва филтър за филтриране на невалидни или вредни дължини на вълната, като дължината на вълната обикновено е 475-1200nm. Дължината на вълната на филтъра на основното устройство за епилация в дома обикновено е между 550-650nm и дължината на вълната тук принадлежи към обхвата на безопасна епилация и ефектът е относително значителен.

Принципът на епилация е да се използва селективен топлинен ефект на светлината върху биологичните тъкани. Меланинът в космените фоликули и космените стъбла абсорбира селективно енергията в спектъра, преобразува енергията на светлината в топлинна енергия и температурата се повишава рязко, за да разруши тъканта на космения фоликул. За да се постигне целта на обезкосмяването.

Има ли странични ефекти от инструмента за епилация на фотони?

Устройствата за епилация в домашни условия обикновено използват IPL фотонна технология. Тази технология беше използвана за първи път от Philips за продукти с инструменти за епилация. След десетилетия пазарни тестове не бяха открити нежелани странични ефекти. Местната кожа може да изглежда леко зачервена след употреба. Тъй като кожата около космените фоликули е раздразнена и трябва да се възстанови. Просто обърнете внимание на овлажняването и избягвайте слънчевата светлина. Това няма да причини никакви вредни странични ефекти.

Напротив, IPL технологията за премахване на косми от фотони може да причини промени в молекулярната структура на колагеновите влакна и еластичните влакна в слоя на дермата, за да насърчи регенерацията и пренареждането на колагена на кожата. Така че може да постигне ефекта на намаляване на бръчките и да сведе до минимум порите.

Ето защо, ако имате нужда, не се притеснявайте за страничните ефекти на устройството за епилация и започнете да го пробвате смело.