Всички категории

фирма Новини

Начало>Новини>фирма Новини

HOT НОВИНИ

Съвети за ipl епилация в домашни условия

Време: 2019-12-06 Хитове : 5

Защо IPL не е подходящ за по-тъмни тонове на кожата?

Тъй като тъмната кожа съдържа повече меланин, тя може да абсорбира повече от безопасното препоръчително количество светлинна енергия, което може да причини дискомфорт.

Трябва ли да стоя далеч от слънцето преди IPL?

Ако тонът на кожата ви потъмнее поради изкуствен или естествен тен и кожата ви не страда от никакво дразнене, устройството Noble Smart M2 може да се използва.

Подходящо ли е за употреба от мъже?

Мъжете могат да използват Noble Smart M2 от раменете надолу (гърдите, гърба, ръцете, стомаха, краката). Не трябва да се използва върху лицето, шията или гениталната област. Използването върху мъжка брада или окосмяване по лицето може да доведе до неравномерни резултати.

1-2103201QR4308

Започване на лечение

Как да използваме най-добре Noble Smart M2

Подходящ ли е IPL за интимни зони?

IPL е безопасен за използване на линията на бикини, но не е подходящ за гениталната област, където кожата може да има по-тъмен цвят и където има по-голяма плътност на косата, която би поела повече светлинна енергия и може да причини дискомфорт.

Мога ли да използвам IPL на лицето си?

M2 е безопасен за използване на лицето под скулите. Не трябва да се използва близо до очите и покрай челото. Действа ефективно върху горната устна, брадичката и челюстта. Препоръчваме да направите тест за кръпка преди употреба.

След лечение

Колко време ще отнеме да видите резултатите?


Типичният цикъл на растеж на косата варира при отделните индивиди и може да отнеме до 18-24 месеца, в зависимост от телесната област (подмишниците, долната част на крака и бикини зоната могат да отнемат най-много време). Тъй като само космите във фазата на растеж са податливи на третиране със светлина, важно е да се правят многократни процедури, за да се постигне непрекъснато гладка кожа. Поради тази причина препоръчваме a

Ето какво искате да знаете за ipl епилация

Стартираща фаза от 4-12 седмични лечения за постигане на оптимални резултати. Ако вече не виждате растежа на косата, не е необходимо да завършите пълните 12 седмични процедури. Можете да преминете към поддържащо лечение.

1-2103201QR5964

Колко често ще трябва да лекувам, за да поддържам резултатите от епилацията?

След завършване на стартовата фаза можете да продължите да лекувате според вашите нужди. Оттегляне според нуждите.

Как трябва да се грижа за кожата си след IPL?

Препоръчваме да избягвате излагането на изкуствени източници на светлина, като кабини за солариум или солариуми. Избягвайте всякакви дейности или кожни продукти, които могат да раздразнят кожата ви в продължение на 24 часа след лечението. Това включва използване на горещи вани или сауни, носене на плътно прилепнало облекло, използване на избелващи кремове, парфюмирани продукти или пилинг продукти. Горното може да причини дразнене, като сърбеж и зачервяване, в третираните зони.

Трябва ли да стоя далеч от слънцето след IPL?

След лечение препоръчваме да използвате слънцезащитен крем SPF 15, когато третираните зони могат да бъдат изложени на слънце.

1-2103201QRBV

Може ли М2 да се използва от бременни жени или тийнейджърки?

Тъй като продуктът не е тестван сред тези групи, той не трябва да се използва.

Трябва ли да използвам гелове или да купувам резервни лампи?

M2 работи без необходимост от допълнителни лосиони или гелове и не е необходимо да купувате резервни лампи, както при други устройства.

Трябва ли да нося очила?

Препоръчваме да носите очила, когато използвате M2. Въпреки че сензорите за контакт с кожата гарантират, че устройството може да се задейства само при контакт с кожата и светлината, която се вижда по време на лечението, е напълно безопасна.