Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

3 често срещани митове за лазерна епилация

Време: 2019-12-12 Хитове : 2

Лазерната епилация е широко признато лечение за премахване на нежеланото окосмяване от тялото. Въпреки това има някои преобладаващи митове и обърквания около това лечение, които просто могат да повлияят на вашите възгледи. По-долу са дадени 3 широко разпространени мита за лазерна епилация.

1: Необходима е само една сесия, за да се види резултат
Често се предполага, че лазерната епилация е чудотворно лечение, при което само една сесия ще ви помогне да видите постоянен резултат. Препоръчително е да вземете курс от 6 -12 процедури, за да видите оптимален резултат.

1-2103201K20G13

2: Лазерът работи само за клиенти с лека кожа

Въпреки че по-ранните машини за лазерна епилация са били пригодени за клиенти с лека кожа, но през последните години лазерната технология се подобри драстично. Сега най-новите машини могат да са насочени към всички цветове на кожата. Лазерът работи, като насочва пигмента в косата ви. Следователно, тъй като по-тъмните са по-очевидни за клиентите със светла кожа; Ето защо в по-ранните лазерни модели е по-вероятно да видите добри резултати от лазера, ако сте имали по-светъл тон на кожата. Всичко това се е променило сега. С редица лазери на пазара, много лазери могат да насочват различни тонове на кожата.

1-2103201K20Y43

3: Лазерът може да отнеме време

Редица фактори определят продължителността на лечението, но лазерна епилация; те планират достатъчно време, за да отидат толкова бавно или толкова бързо, колкото е удобно и подходящо за всеки клиент.

По-малките области на лечение като подмишниците или горната устна могат да отнемат само 5 минути за лечение. Това е наистина удобно, тъй като можете дори да посещавате лазерни сесии по време на обедната си почивка.

1-2103201K20b61

Сесиите с лазерно лечение се раздалечават с 4 - 6 седмични интервали, така че наистина изобщо не отнема много ценно време.

Това са широко разпространените митове за лазерна епилация, надяваме се всички потребители да намерят точния и най-добрия начин за премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Тук благородният производител пожелава на всички вас красива кожа и красив живот.