Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

За няколко метода за епилация

Време: 2019-12-23 Хитове : 3

IPL импулсна светлина

Как работи:

Техникът унищожава корените със силни лъчи светлина. „IPL епилацията наистина е един от най-добрите ефективни начини за дългосрочно намаляване на окосмяването“, казва г-н Джоли, който е собственик на Noble Manufacturer. "Той е толкова постоянен, колкото става."

1-2103201K244O1

Най -добро за: IPL (интензивна импулсна светлина) работа навсякъде по тялото. Най -добре е за жени с тъмна коса и светла кожа. Няма да работи на бяла коса и не работи добре на руса коса.

Колко дълго трае: Може да отнеме между 6-12 процедури, за да видите резултатите. Може да се наложи да се връщате на всеки 6-12 месеца за докосване.

Възможни странични ефекти: Подуване или зачервяване. Тъй като има и шанс за изгаряне и белези, това е едно от най -добрите лечения с лазер.

електролиза

Как работи: Обучен експерт поставя малка игла във всеки космен фоликул, за да унищожи корена с електрически ток.

1-2103201K224159

Най -добро за: Тъй като отнема много време, най -добре е за малки области като горната устна или брадичката. Жените с бяла или руса коса, които не могат да получат лазер или IPL, могат да видят резултати от електролиза.

Колко дълго трае: Вероятно ще се нуждаете от процедури на всеки 1-2 седмици, докато косата изчезне предимно.

Възможни странични ефекти: Зачервяване, подуване и белези

Кремове без рецепта

Как действа: Кремовете или лосионите за депилация разтварят протеините, които изграждат косата.

1-2103201K225Z6

Най -добро за: Крака, подмишници и бикини зона. Има специални формули за лице, но те понякога не действат добре на грубата коса.

Колко дълго трае: Няколко дни до няколко седмици.

Възможни странични ефекти: „Те действат чрез разтваряне на космите“, казва Джоли. "Но те също могат да разтворят кожата, ако останат твърде дълго или ако кожата ви е твърде чувствителна." За да избегнете проблеми, следвайте внимателно указанията.