Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Най-добра домашна IPL епилация за тъмна и черна кожа (частⅡ)

Време: 2019-12-27 Хитове : 3

Домашни устройства чрез безопасен тон на кожата

Всички домашни лазерни и IPL устройства за епилация са безопасни за типове кожа от I до IV. Но бъдете внимателни, ако имате много тъмни бенки или луничка кожа. Повишеният пигмент прави някои устройства неподходящи за използване, затова опитайте едно от следните устройства, които са нежни към по-тъмните тонове на кожата.

Noble Smat M3 е единственото домашно IPL устройство за епилация. Безопасно е само за Fitzpatrick тип I до IV. Следователно, M3 IPL НЕ е безопасен за тъмна кожа.

За щастие, няколко домашни IPL устройства са безопасни за по-тъмни и черни тонове на кожата. Нека да научим защо са безопасни след това.

1-2103201K23U06

Защо някои ipl устройства са безопасни за тъмна кожа?

Някои домашни IPL устройства са клинично доказано безопасни за тъмна кожа (тип V). Те имат диапазони на интензитета, започващи от ниски, допълнителни филтри и специална конфигурация на IPL светкавиците, за да го направят нежен към по-тъмната кожа.

Това означава, че на по-ниските нива само по-дългите вълни преминават през кожата ви. Това прескача покрай епидермиса на кожата ви, където клетките ви съдържат меланин. Следователно поддържа по-тъмната кожа в безопасност. Въпреки това, дори тези устройства не са безопасни за най-тъмните тонове на кожата.

Но някои домашни устройства комбинират IPL с други енергии. Това усилва ефектите от IPL, така че ви е необходима само лека интензивност, за да си свършите работата. Домашните устройства, безопасни за най-тъмната кожа, се предлагат както с IPL + радиочестота, така и с IPL + галванична енергия.

1-2103201K239155

Резултатите ви при използване на тези домашни машини на по-тъмна кожа може да отнемат малко повече време от обявените графици. Това е така, защото използвайки по-ниския интензитет, космите ви поглъщат по-малко IPL. Така че, важно е да му дадете време, за да видите резултатите от намаляването на косата.