Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Как работи IPL епилацията? Вашият отговор е тук.

Време: 2019-11-19 Хитове : 4

В продължение на години IPL епилацията беше само тайна за тези, които не знаят - шепот, който обикаляше сред салона. Сега този шепот е по-скоро вик. С IPL технологията, която вече е достъпна за домашна употреба, много от нас жужат за това ново решение за епилация, което ви дава гладкост в продължение на седмици. Всъщност милиони жени вече го използват. И така, какво е IPL, така или иначе?
Нямаше да създадем устройството за епилация на Noble Home IPL, ако не бяхме абсолютно сигурни, че IPL е бъдещето на епилацията. Сега това бъдеще е тук - и заедно с него отговорът на всички ваши най-спешни въпроси. Как работи IPL? С кого работи IPL добре и какво е усещането? Какви са ползите от IPL епилация? Нека да разгледаме.

1-2103201K120F7

Какво е IPL епилация?

IPL означава технология Intense Pulsed Light. Устройството за епилация на дома IPL прилага много леки импулси светлина върху корена на косата. Това кара косата да премине във фаза на покой: косата, която имате, пада и постепенно тялото ви расте по-малко косми в тази област.

Тази гладкост също продължава дълго време. Резултатът от 14-годишното изследване, устройството за епилация Noble Home IPL, огромен цели 8 седмици свобода от косми след първите четири процедури. Не е само за крака: интелигентните извити приставки ви позволяват да достигнете и безопасно да третирате подмишниците, зоната на бикини и лицето. Така че IPL наистина може да заеме мястото на самобръсначки, восъчни процедури или епилатори.

При спазване на схемата на лечение, измерена на краката, индивидуалните резултати варират.

1-2103201K121R8

Как работи IPL?

Така че това отговаря "какво е IPL?" - сега за подробностите. IPL работи благодарение на пигмент в косата, наречен меланин: подобно на тъмен лист в горещ ден, меланинът помага на косата да абсорбира светлината от светкавиците, стимулирайки я да премине във фаза на покой. Това ви оставя с гладка кожа без косми.

И така, как се прави IPL епилация у дома? Използването на устройството за епилация на Noble Home IPL е лесно:

Избръснете, епилирайте или намажете с восък мястото, за да премахнете космите. Ако решите да епилирате или восък, уверете се, че го правите в деня преди да направите лечението си.

Изберете правилния интензитет на светлината за вашия тон на кожата.

Включете устройствата за епилация на Noble home IPL и изчакайте да светне индикаторът „готов за мигане“.

Натиснете бутона "flash".

Преминете към следващото място!

1-2103201K1233C

Отнема по-малко от 8.5 минути, за да направите долната част на краката си с устройството за епилация на домашно IPL Nobel. След като косата спре да расте обратно, можете да пропуснете стъпката на бръснене и просто да използвате домашното IPL устройство за епилация, за да поддържате кожата си красиво гладка.

За да видите положителни резултати от първоначалното използване, използвайте устройството за епилация на домашно IPL за домашна употреба веднъж на всеки две седмици за първите четири процедури. След това трябва да правите само леки докосвания на всеки 4-8 седмици