Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Как да премахнете космите по лицето с лазерна епилация

Време: 2019-11-21 Хитове : 4

Ако искате нещо много по-трайно, можете да опитате лазерна епилация, известна още като интензивна импулсна светлинна терапия.

"Лазерите изстрелват определена дължина на вълната светлина, която е специфично погълната от самия космен фоликул", казва д -р Кришнан. Когато тази светлина се абсорбира, тя се превръща в топлина, която убива космения фоликул. Предимството, което този път има пред електролизата, е третирането на по -голяма част наведнъж, докато електролизата индивидуално аблатира един фоликул наведнъж - помислете за депилация с восък срещу отскубване. Недостатъците: Това не е идеален маршрут за тези със светли или фини коси, а цената е висока, като сесиите варират от $ 50 до $ 300. Освен това може да се нуждаете от няколко сесии, за да унищожите напълно фоликулите. Това е ситуацията с отстраняване на косми в козметичния салон.

1-2103201K12EK

Ако изпитвате някакъв шок от стикери, има друга възможност: Лазер у дома. Въпреки че ще плащате повече предварително, можете да правите сесиите у дома по свой собствен график и трябва да инвестирате само веднъж в устройството. Нашите експерти от Beauty Lab препоръчват системата за епилация M2, която използва комбинация от интензивна пулсираща светлина и енергия за подмладяване на кожата, за да намали косата за добро.

1-2103201K12R21

За разлика от други устройства за лазерна епилация у дома, които не са ефективни за много цветове кожа и коса, с изключение на черна и наситено кафява кожа. Това означава, че ще работи за много хора, които търсят постоянни резултати върху лицето и тялото си. Нашият учен по красота отбеляза, че растежът на косата се забави само след 4 употреби веднъж седмично. Още по-добре? Това е по -малко болезнено от традиционните лазери.

1-2103201K12c34

Проверете връзката по -долу, за да получите повече информация.