Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

IPL епилация срещу лазерна епилация

Време: 2019-12-06 Хитове : 3

В днешно време ще намерите широка гама от устройства и салонни услуги за епилация на светлина. Всички методи ще оставят кожата ви гладка и без косми, но как да решите между лазерните и IPL (Intense Pulsed Light) методи за премахване на косми? Необходимо ли е винаги да ходите в салон или можете да го направите сами у дома, като сте също толкова ефективни?

1-2103201K15N52

Разликата между лазерната и IPL епилация

Ключовата разлика между лазера и IPL е типът светлина. IPL (Intense Pulsed Light) е широколентов импулсен светлинен източник, докато лазерът е монохроматичен кохерентен източник на светлина. И двата метода са насочени към меланина в космения фоликул и от двете могат да се очакват постоянни резултати. Професионалното лазерно лечение работи по-селективно и затова много високата енергия ще се фокусира върху космения фоликул, а не върху околната кожа. Затова професионалният лазер ще доведе до бързи резултати, както и до подходящ за по-тъмни тонове на кожата. Енергията, честотата и цветът на косата са определящи фактори за ефикасността на лечението, докато източникът на светлина, независимо дали е лазер или интензивна импулсна светкавица, играе второстепенна роля.

1-2103201K15S38

Методите.

И IPL светлинните, и лазерните импулси достигат до корена на косата чрез меланина. Тази стимулация има „увреждащ“ ефект върху корена и след няколко лечебни сесии ще инхибира корена да произведе нова коса. Тъмната коса и светлата кожа са идеалната комбинация за постигане на най-ефективните резултати.

Заслужават ли си салоните за епилация?

Кое предпочитате, епилация у дома или в салон? Правейки го сами у дома, ще спестите време, но за начало ще трябва да го правите по-редовно. Лечението на епилация в салон изисква ноу-хау от професионалист и може да доведе до по-бързи резултати. И в двата случая резултатите ще бъдат подобни - значително намаляване на окосмяването по тялото.

1-2103201K200533

Единственият IPL с интелигентен сензор за тон на кожата

Продуктът M2 на благородния интелигент е високотехнологичен продукт. Той ще тества кожата преди всяка светкавица. Ако цветът на кожата не е подходящ или по кожата има черни петна или бенки, устройството няма да светне, за да защити продукта.

Моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти за последната оферта.