Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Постоянна ли е лазерната епилация?

Време: 2019-12-03 Хитове : 3

Шенжен Нобъл представи много въпроси относно устройството за епилация на ipl. Разбрахме, че апаратът за епилация ipl е безболезнен по време на процеса на епилация. Нашите домашни устройства за премахване на косми ipl също са постоянни. И така, нека сега разберем дали лазерният инструмент за епилация може да бъде постоянно отстраняване на хиар?

1-2103201K1511R

Епилацията от разрушен космен фоликул е постоянна. Въпреки това, хората, които се подлагат на епилация, могат да очакват, че някои косми в целевата зона ще пораснат отново.

С течение на времето е възможно зоната да се третира отново, за да се намали броят на космите, които се отглеждат отново. В някои случаи може дори да е възможно да се премахнат всички косми.

Дали косата ще порасне отново зависи от множество фактори, включително вида на косата, която се възстановява, и умението на лицето, което премахва косата.

1-2103201K1535O

Повечето хора откриват, че когато косата се възстановява, тя е по-лека и по-малко забележима, отколкото е била преди. Това е така, защото лазерът може да увреди космения фоликул дори когато не успее да го унищожи.

Ако косменият фоликул е повреден, но не унищожен, косата в крайна сметка ще се възстанови. Може да бъде трудно да се унищожи всеки отделен космен фоликул, така че повечето хора ще видят някакъв нов растеж на косата.

1-2103201K154392

Когато косата се възстанови, е възможно да се лекува отново, така че хората, които искат да премахнат цялата коса, може да се нуждаят от няколко процедури.

В някои случаи косата може да е твърде лека, твърде къса или устойчива на лечение. В тези случаи човек може да избере да използва други методи за обезкосмяване, като скубане на бездомни косми.