Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Има ли апарат за епилация, който може да постигне трайна епилация?

Време: 2020-06-12 Хитове : 5

1-2103201K31HQ

Видях, че много устройства за обезкосмяване популяризират своите продукти чрез подчертаване на концепцията за постоянно обезкосмяване, което накара много потребители да се влюбят в това и да мислят, че вече няма да се притесняват от проблема с растежа на космите след епилация. Мога да дам да се разбере, че в момента няма никаква марка апарат за епилация или каквато и да е форма на епилация може да постигне пълна трайна епилация.

И така, защо устройствата за лазерна епилация или домашните фотонни апарати за епилация твърдят, че могат да правят постоянна епилация? Това започва с принципа на епилация, който използват. Най-просто казано, той използва меланина в космените фоликули, за да абсорбира енергията в светлинната енергия и да я преобразува в топлинна енергия, за да унищожи космените фоликули, така че те вече да не растат. В това отношение наистина е възможно да се премахне космите "основно"

Но човешкото тяло има самолечителни и метаболитни функции и повредените места винаги ще се възстановяват бавно. Същото важи и за космените фоликули. Въпреки че са временно повредени, те винаги се поправят бавно и след това косата расте отново. Времето за възстановяване на космените фоликули е свързано с физическото състояние на всеки, някои хора се нуждаят от 2-3 години, други хора може да се нуждаят от 10 години.