Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Все повече хора избират домашна епилация, каква е причината?

Време: 2021-06-29 Хитове : 4

Много момичета, които са страдали от окосмена кожа, за да се отърват от тях, ще изберат да премахнат космите. В крайна сметка красотата е преследването на всички момичета.
Говорейки за епилация, някои хора ще си помислят за професионални лечебни заведения за епилация, но тук бихме искали да поговорим с нов начин, който е популярен в наши дни, с развитието на домакинските уреди за грижа, повечето хора избират да използват епилация в домашни условия , и не е трудно да се разбере.

1448de51-1664-4ae3-9583-6bd43fbb9f26

Причина 1: сега хората обръщат все повече внимание на личния си живот, премахват космите в дома си, защитават личния им живот в максимална степен, избягват ненужно смущение;

Второ, спестете време, избягвайте всички да повтарят прекарването на време в прибиране от дома и медицинските институции,

Трето, това е и най-загрижената точка за всички. Спестете много пари! В края на краищата, отидете в лечебното заведение, за да направите лечение за премахване на косми по цялото тяло, това не са малко пари, които можете да си купите няколко парчета устройство за домашна епилация.
Въз основа на горните няколко причини, продажбите на устройства за епилация за домашна употреба също се увеличават

Noble е избрала няколко устройства за епилация вкъщи за всеки, за да направи справка при закупуване на устройства за епилация в бъдеще:

Amiro: Този продукт е много забележителен със своя дизайн, черният цвят съвпада с червения цвят и има много висок клас външен вид. Най-голямата точка на продажба на Amiro е дължината на вълната на силна импулсна светлина, която е по-висока от 640 nm, въпреки че продуктът е с точка на замръзване, но времето на замръзване не е дълго, ще има усещане за горещо изживяване, докато го използвате.

Второ, устройство за премахване на косми Braun: то може автоматично да регулира предавката, операцията е проста, освен това има интелигентна идентификация на цвета на кожата. Но без охлаждане с лед, трябва да спрете за известно време, след като използвате за някакво лечение, това може да ви коства времето.

Трето, най-новата версия на устройството за епилация M6, устройство за епилация с най-новата технология на сапфировата функция, дизайнът на този продукт също е много невероятен, интелигентна идентификация на цвета на кожата, интелигентна настройка за различен цвят на кожата, дизайнът на продукта лесно се държи, докато правите лечението, всеки може да избере по-удобен и удобен начин;
Освен това температурата на функцията за охлаждане с лед е едва 5 градуса, а светлият прозорец има ясно студено усещане, докато правите лечението, хората, които се страхуват от болка, могат да го изберат.