Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Постоянна лазерна епилация (II)

Време: 2020-01-13 Хитове : 4

Какви са действителните лечения?

С проста фраза: „БЪРЗО И ЛЕСНО“. Подготовката за лечение с IPL е минимална, тъй като космите по тялото не трябва да се израстват преди лечението и ние силно препоръчваме бръснене преди лечението, за да се предотврати изгарянето на косата. Ръчната част, използвана за лечение, обхваща по-големи области на тялото от алтернативните методи. По този начин свеждане до минимум на времето на третиране и активното охлаждане, интегрирано в ръчната част, осигурява допълнителен комфорт.

1-2103201K242Z0

Усещането често се нарича леко „щракане“ с минимално или никакво усещане след лечението. В някои случаи, в зависимост от процедурата, типа кожа и зоната на лечение, клиентите изпитват леко зачервяване и нежност в областта, което не пречи на нормалните дейности и обикновено отшумява в рамките на един ден.

Каква е разликата между лазерната епилация и IPL?

1-2103201K243205По принцип те имат подобен механизъм на действие (фототермичен), но две значителни предимства на IPL са: по-голяма скорост и по-малко усещане. По-големите ръчни части означават, че IPL технологията може да изпълнява процедури до десет пъти по-бързо от традиционните лазери и при активно охлаждане в ръчните части усещането за IPL е далеч по-малко интензивно.

Кой е кандидат за лечение?

1-2103201K244O1

Мъже и жени ... основно всеки може да бъде лекуван с IPL. Процедурите са персонализирани според вашия тип кожа, цвят на косата и зона на лечение. Процедурите са ефективни при повечето типове кожа и цветове на косата, с изключение на руса и бяла коса. Всяка част от тялото, включително подмишниците, краката, гърба, лицето, шията, бикините ... и т.н., може да бъде лекувана. Изисква се специална защита при тясна работа около очите.