Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Въпроси относно IPL устройство за домашна употреба, част II)

Време: 2019-11-22 Хитове : 4

Нашата предишна статия, част I спомена два въпроса, както следва:

1 Използвате ли IPL устройството за епилация директно или го използвате след бръснене на космите по тялото?

2 Звучи като висока технология, но има ли странични ефекти върху кожата?

Тук продължете да ви преглеждаме други въпроси.

1-2103201K132J9

NO.3

Колко време отнема да се постигнат видимите ефекти? Дали космите по тялото ще растат отново?

Моля, бъдете търпеливи поне един месец по -късно.

Различните инструменти са проектирани по различен начин и ефективното време е различно. Обикновено се нуждаят от 3-4 процедури, които да се направят три или четири пъти и въз основа на енергия от професионален клас. Освен това косменият фоликул "спи", а не "некротизира". След като космените фоликули в периода на покой се събудят, косата все още може да расте, така че професионалните институции все още се нуждаят от един или два пъти годишно и половина, за да съставят космените фоликули. Продължете да спите. Третираните с фотони космени фоликули не са толкова активни, колкото преди, а космите по тялото, които растат, са относително меки. Със сигурност, ако космите по тялото са изключително космати и дебели, се нуждаят от 2 повече процедури от обичайните.

Така че трябва да бъде сериозно, когато избирате доставчик на IPL за епилация за домашна употреба.

1-2103201K133223

NO.4

Обикновено нанасяйте малко гел върху кожата, преди да използвате устройството в болница или козметични салони, така че необходимо ли е у дома?

Не съветвайте да правите!

Ръководството за употреба на устройството за епилация е много ясно. Добре е да се оперира върху суха и обръсната кожа. Гелът на болницата се използва главно за облекчаване на изгарянето, причинено от висока енергия по време на лечението, а енергията на домашната употреба IPL устройства за епилация са много по -ниски болници. Така че не е препоръчително да поставяте гел, когато използвате устройството у дома.

И ако искате да използвате крем за обезкосмяване, преди да използвате устройството,

по -добре е да използвате крема 24 часа предварително. Също така не препоръчваме използването на крема, ако кожата е чувствителна.

1-2103201K135309

Shenzhen Noble Smart Manufacturing е един от водещите китайски доставчици на IPL за епилация за домашна употреба, осигуряващ постоянно, безболезнено, висококачествено устройство. Качеството и обслужването няма да ви подведат.