Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Съединените щати най-накрая започнаха да изискват сертифициране от FDA за домашни устройства за епилация. Като производител, специализиран в устройствата за епилация, какво трябва да правят?

Време: 2020-11-04 Хитове : 4

Още през април и май тази година чух, че Amazon в Съединените щати изисква всички продукти, които имат директен контакт с кожата, да предоставят сертифициране от FDA. По това време спедиторът успя да се справи с въпроса за митническото оформяне, така че голям брой несертифицирани от FDA устройства за премахване на косми бяха изброени в Amazon. Въпреки това, с избухването на епидемията COVID-19 в САЩ и търговската война, принудена от правителството на САЩ. На 1 септември 2020 г. американската Amazon принудително премахна голям брой списъци за домашни устройства за епилация. Понастоящем списъкът с наличните устройства за епилация е само Philips, Braun, Deess и други марки апарати за епилация и почти всички списъци с други устройства за епилация са затворени. (наскоро много продавачи на Amazon получиха списъка обратно чрез някои специални канали, но това не е дългосрочно решение)

1-2103201K329145

Като продавач или производител, специализиран в продуктите за премахване на косми, как трябва да се справят с този внезапен удар?

Както всички знаем, Съединените щати винаги са били огромен пазар за основните продукти за електронна търговия и почти всички продукти искат да вземат участие на този пазар. Поради политически причини обаче продавачите на устройства за епилация трябва да опитат други методи.

Например:

1,. Можете да се съсредоточите върху канадския или мексиканския пазар в Северна Америка. В края на краищата те принадлежат на Северна Америка, както и САЩ. През това време можете да обърнете повече внимание на разработването на продукта и да надградите продукта въз основа на предишен опит. Избягвайте ръба, зареждайте енергията си и след това се натрупвайте. Изчакайте, докато фазата премине, и след това вземете обратно загубеното.

2, Преминавайки към други пазари, пазарът на устройства за епилация не е само в Съединените щати. Също така в Европа Япония и Близкият изток имат огромен пазарен потенциал. Въпреки че започването от нулата ще бъде малко трудно в началото, но в правенето на бизнес това е невъзможно без неуспех. Ако не може да ви победи, ще станете по-силни. Надявам се, че няма да ви липсва смелост да започнете отначало.

NOBLE като производител на апарати за епилация, ние сме още по-безпомощни в този момент, но не се отказахме. Работим усилено, за да подобрим статуквото.

1, Ускоряване на прилагането и обработката на сертифицирането от FDA: Мислех, че само големите устройства за епилация могат да бъдат определени като медицински инструментариум. Но САЩ не искат китайските продавачи да се чувстват комфортно, естествено не можем да обвиняваме другите. Това, което трябва да направим, е да помогнем на нашите клиенти да се завърнат на американския пазар възможно най-скоро. Следователно, нашата компания кандидатства активно за сертифициране FDA510K.

2, Активно изследвайте други потенциални пазари и увеличете популяризирането на устройства за епилация в Европа, Япония, Близкия изток и Югоизточна Азия.

Надявам се да работим заедно, за да прекараме този труден момент заедно.

Освен това, големите търговци на едро на вътрешния пазар, моля свържете се с мен. Какво чакаш, последвай ме! Ще ви отведем да проверите нашите най-нови продукти.