Всички категории

Industry News

Начало>Новини>Industry News

HOT НОВИНИ

Ами момичета с много нежелана коса? Вижте тук, ще знаете какво да правите!

Време: 2020-05-20 Хитове : 2

Нека първо разгледаме причината, поради която има толкова много косми в тялото, след което можем да знаем как да се справим с него!

Честите причини за окосмяване по тялото са генетични фактори и по-високо ниво на андроген в организма.

Ако родителите имат твърде много косми по тялото, това може да се случи на момичетата поради генетични фактори.

Ако има повече андрогенна секреция при момичетата, андрогенът ще доведе до постепенно увеличаване и удебеляване на космите по тялото на момичетата. Ако едно момиче се роди с повече косми по тялото, се счита, че е повлияно от генетични фактори. Ако след пубертета има много косми, това трябва да бъде причинено от прекомерна секреция на андроген в тялото.

1-2103201K304b4

Добре, нека научим за няколко метода за депилация!

1. Бръснене с самобръсначка

Това е най-простият начин за използване на самобръсначка. Времето за обезкосмяване идва понякога и няма време за подготовка. По това време избор на много грилове е да изберете бръснач. Сега има много електрически самобръсначки, които също са много лесни за използване. Но след няколко дни косата ще порасне, а космите по тялото ще станат по-плътни. Това трае само около седем дни. Можем да проверим принципа защо окосмяването по тялото се разраства, можем да разберем понастоящем метод за лечение не по основната причина. Следователно той може да се използва само като лесен метод за спестяване на време, а не като дългосрочен вариант.

2. Восъчна депилация

Меденият восък може бързо да премахне космите, но има и много фатален недостатък. Трябва да носи силна болка, когато се използва. Стъпките за депилация са както следва: първо нанесете восъка по посока на растежа на космите, покрийте марлята и след това откъснете марлята в същата посока, след като восъкът се втвърди. Този метод се използва широко при мащабна епилация. Поддържащият ефект зависи от растежа и скоростта на метаболизма на косата на индивида, като цяло може да се поддържа 1-2 месеца. Този метод не се препоръчва за момичета, които имат крехка кожа и се страхуват от болка. Разбира се, можем също така да разберем, че това също е метод, който не може да премахне окончателно космите. Какво ще кажете за момичета с много нежелани косми? Вижте тук, ще знаете

1-2103201K305154

3. Изскубете с пинсета:

Използвайте клещи за вежди, за да издърпате косата една по една. Отнема много време и е много болезнено. По принцип е приложим за окосмяването по лицето и веждите. Не е подходящ за депилация на големи площи.

4. Използвайте крем за депилация

Крем за депилация депилация принцип е, крем за депилация има съответните съставки, може да разтвори косата. Нанесете крем за депилация директно върху кожата, около 5-10 минути, използвайте стик и други инструменти, за да остържете крема за депилация и косата заедно. Предимството е, че този метод няма очевидна болка. Недостатъци: първият не е подходящ за дебела коса, вторият е лесен за предизвикване на чувствителност на кожата, а момичетата със слаба бариера на кожата се опитват да не изберат това освобождаване на косата, ако искате да го използвате, можете да помислите за местно изпитание.

5. IPL устройство за епилация за дома

Това е относително безопасен метод, популярен през последните години. Принципът е да се унищожи косменият фоликул, така че косата да не може да расте. Избръснете косата в зоната, която ще използвате, използвайте устройството, за да се насочите към кожата, да излъчва пулсова светлина и да повреди космения фоликул. Продуктите обикновено са оборудвани с очила за защита на очите. Този метод превъзхожда другите. Първият е да унищожи космения фоликул, което може да постигне ефекта на трайно обезкосмяване. Операцията е много проста и безопасна. Трето, струва по-малко време и може да постигне трайна депилация след три месеца употреба. В момента цената на домашното средство за премахване на косата не е висока. Депилатор като този струва само няколкостотин парчета.

Заключение: най-важното е да изберете подходящи и удобни методи за депилация. Домашният IPL обезкосмител наистина носи много удобство в живота и няма нужда да се притеснявате за епилация.

Използването на научни и технологични средства за създаване на щастлив живот е значението на социалното развитие и научните и технологични иновации. Горното е моето резюме. Надявам се, че може да ви помогне.