Всички категории

Новини

Начало>Новини

HOT НОВИНИ

Детайли, които се нуждаят от внимание, когато използвате устройство за епилация в домашни условия

Време: 2021-08-27 Хитове : 3

1. Преди да използвате устройството за обезкосмяване, косата по тялото трябва да се обръсне предварително. Косата ще съдържа прах. Този прах може да абсорбира малко светлинна енергия и да причини силна болка и зачервяване на кожата.


2. Устройството за епилация е близо до кожата при осветление, а светлината ще стимулира очите, което ще окаже определено влияние върху зрението. Трябва да носите очила, за да предпазите очите си, когато го използвате.


svdsdvas


3. Не използвайте епилатор върху кожата с травма, зачервяване, подуване и алергия, в противен случай това ще стимулира раната, ще направи раната по -сериозна и ще причини възпаление.


4. Когато използвате устройство за епилация в домашни условия, опитайте се да не запалвате многократно в една и съща позиция, тъй като непрекъснатото повторение в една и съща област може да причини определени увреждания на кожата, а хората с чувствителна кожа може да причинят зачервяване на кожата. Уредът за обезкосмяване в домашни условия не може напълно да премахне космите наведнъж и трябва да се използва за определен период, препоръчва се да се депилира поне веднъж на 2 седмици през първите два месеца от депилацията.


5. Бременни, по време на кърмене, с крехка кожа или чувствителна към светлина кожа, не използвайте депилатор за домашна употреба.


6. Трябва да избягвате излагането на слънце след използване на домакинска епилация. Особено през лятото ултравиолетовата светлина е силна, което лесно потъмнява кожата след депилация.

Препоръчва се да използвате домашен депилатор от ниска предавка и след това постепенно увеличавайте предавката, ако няма други нежелани реакции.