Всички категории

Новини

Начало>Новини

HOT НОВИНИ

Колко е необходимо да депилирате лице в козметичния салон, за да похарчите обикновено

Време: 2021-09-02 Хитове : 5

Гладка и еластична кожа е това, което всеки иска да има. Наличието на такава кожа може да направи хората по -красиви и уверени. Особено в живота има много лица с тежка коса, което е и най -тревожната част. Следователно, някои момичета, обичащи красотата, ще се отърват от тези проблеми чрез операция за епилация на лицето.

k jsdfkd kj

Какъв метод има депилация на лицето?

 

1. Депилация с пинсети: Това е най -традиционният метод. Можете също да използвате щипката за вежди, за да издърпате веждите. Операцията е много проста. Можете да издърпате веждите една по една директно. Но не забравяйте, че депилацията на лицето трябва да се издърпа по посока на растежа на косата, в противен случай тя ще бъде много обезпокоителна в случай на фоликулит, причинен от увреждане на космения фоликул, така че след издърпването на космите по лицето ще отнеме малко повече време растат отново, но страдат малко.

 

Епилация за самобръсначка: сега общата употреба на самобръсначките е електрическа, прост метод на работа, но Zeng не препоръча използването на този метод, защото това ще направи косата все по -гъста, така че приятелите от мъжки пол могат да използват този метод, но приятелките могат да избегнат използвайки го.

 

3. Епилация на козметичен салон: Ефектът от лазерна епилация в козметичния салон е добър, но цената е малко скъпа, тъй като цената на операцията за епилация обикновено се изчислява според района, цената на епилация е около 2000-3500 юани, с тези пари може да се купи домакински инструмент за обезкосмяване с точка на замръзване.

 

4. Инструмент за обезкосмяване с точка на замръзване: много е удобен за използване у дома. Технологията на инструмента за епилация с точка на замръзване е сравнително напреднала и също така е постоянен метод за епилация. Методът за обезкосмяване с точка на замръзване няма да има болка и няма да повлияе на кожата ни.

 

Как да кърмите след депилация на лицето?

 

1. Забранено е да се използват каквито и да е дразнещи продукти за грижа за кожата или козметика в рамките на 24 часа след епилация;

 

2. Внимавайте да не надраскате депилираната част, депилираната част е малко по -слаба от обикновено;

 

3. Не излагайте депилираната част на твърде много слънчева светлина поне три седмици след депилация;

 

4. След епилация е по -добре да измиете лицето си с чиста вода, вместо с почистващ препарат за лице и друга козметика.