Всички категории

Новини

Начало>Новини

HOT НОВИНИ

Има хиляди методи за обезкосмяване, а лазерната епилация е най-препоръчителната!

Време: 2021-07-02 Хитове : 6

На нашите тела, освен косата и миглите, които трябва да бъдат възможно най-пищни, пищната коса на други места наистина е досадна за момичетата, които обичат красотата. Отнемете много време, за да нарисувате деликатен и красив грим. Погледни. Очевидната коса на устните по устните е просто ужасяваща и гримът изглежда доста по-груб заради това, а косата на подмишниците и косата на краката са във фокуса на жените, които трябва да премахнат!


Общите методи за епилация включват крем за епилация, самобръсначка за бръснене и епилация на пчелен восък. Вярвам, че всеки е трябвало да опита тези традиционни методи за обезкосмяване. Той не може да действа върху космените фоликули в долната част на кожата, така че косата ще израсте за около 3 дни. Расте отново и отново!

455h

Лазерната епилация е да изберете меланин като цел. След като меланинът в космения фоликул или космения вал абсорбира светлинна енергия, топлинната енергия бързо ще се повиши, като по този начин ще унищожи околната тъкан на космения фоликул и ще постигне дълготраен ефект на епилация.


И така, как трябва да изберем устройство за лазерна епилация? При покупка можем да преценим по плътност на мощността, дължина на вълната, площ на излъчване на светлина и честота на устройството за епилация като еталон.


1. Енергийна плътност: Ефективността на епилацията е свързана с енергийната плътност. Колкото по-голяма е енергията, толкова по-голямо е увреждането на космените фоликули и толкова по-добър е ефектът от епилацията. Ефектът от енергийната плътност около 5J е подходящ. Ако е твърде висока, това ще причини непоносима болка и по принцип може да се изключи, ако е по-ниска от 3J, тъй като няма да има ефект на епилация. Тук всеки трябва да разбере, че енергията и енергийната плътност са различни. Енергийната плътност е равна на енергията, разделена на излъчващата светлина площ. Например, ако енергията е 19J, а излъчващата светлина площ е 3.2cm, от което можем да заключим, че нейната енергийна плътност е 5.9J;


2. Дължина на вълната: Проучванията показват, че безопасността на устройството за епилация се крие в дължината на вълната. Ако дължината на вълната е твърде къса, светлината няма да достигне космените фоликули. Светлинната енергия ще се абсорбира от меланина и хемоглобина на кожата, което ще причини увреждане на кожата ни. Дължината на вълната над 510nm е безопасна и подходяща, ето един малък трик, като цяло безопасно и подходящо устройство за епилация, цветът на филтъра му е жълт, оранжев или червен;


3. Област и честота на излъчване на светлина: Площта на излъчване на светлина от прозорецът на лампата е зоната, която може да покрие повърхността на кожата, а честотата на излъчване на светлина се отнася до това колко често се излъчва светлината. Когато площта е голяма, честотата на мигане е бърза, ще бъде по-удобно за използване и опитът ще бъде по-добър, но когато площта на светлината е твърде голяма, енергийната плътност ще намалее, така че като цяло е подходящо да изберете около 3см.