Всички категории

обслужване

Начало>обслужване

Конструкцията на веригата се отнася до верижна система, проектирана да отговори на изискванията за употреба съгласно определени правила.

Верига (на английски: Електрическа верига) или електронни вериги, Електрическо оборудване и компоненти като резистор, кондензатор, индуктор, диод, триод и превключватели и т.н.), обединени по определен начин, осигуряват път на цялостно разпределение на заряда, също наречени електрически вериги или електрическа верига.

Схемата обикновено се изпълнява от печатни платки, PCB (Printed Circuit Board), китайското име, наречено Printed Circuit Board, е важен електронен компонент, поддръжка на електронни компоненти и носител на електронна електрическа връзка. Тъй като е направен от електронен печат, той се нарича „печатна“ платка.

Основният процес на проектиране на печатни платки е както следва: предварителна подготовка - дизайн на структурата на PCB - оформление на PCB - окабеляване - оптимизиране на окабеляването и ситопечат - проверка на мрежата и DRC и проверка на конструкцията - изработка на плочи.

1-1P50G034063Q