Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Как и колко често да използвате устройство за премахване на коса?

Време: 2021-04-02 Хитове : 3

Момичетата обичат красотата и искат кожата им да е ярка и гладка, за да могат да носят всякакви дрехи с открити ръце и крака. Говорейки за гладка и красива кожа, устройството за лазерна епилация също е един от популярните инструменти за красота. За безопасност как да използвате домашното устройство за епилация и колко често? Нека да разгледаме днес ~

Колко пъти устройството за епилация трябва да свети върху кожата?

Обикновено е да използвате домашното устройство за епилация, за да вземете по една светкавица на всяка зона за епилация, но за да се осигури ефектът на епилация, препоръчваме 2-3 пъти. Устройството за обезкосмяване работи върху меланина в космените фоликули, а цикълът на растеж на космите в космените фоликули принадлежи към „работата на смени“. Тази партида косми „не работи“ и новата партида ще „се събуди, за да работи“, така че дори ако кожата се осветява многократно за кратък период от време, ефектът на обезкосмяването няма да бъде очевиден. Следователно, устройството за обезкосмяване трябва да се използва веднъж през всеки път, многократното използване може да накара космените фоликули да загубят своята жизненост и косата ще бъде по-малко. По отношение на правилната употреба и предпазните мерки на устройството за епилация, ние също го споменахме преди.

1-2104021451421U

Колко често да използвате устройството за епилация?

Първият етап: Използвайте устройството веднъж на две седмици. Депилаторът не отделя косата веднага след осветяването, но по-голямата част от косата ще падне след 4 пъти облъчване.

Вторият етап: Използвайте го веднъж месечно. На този етап косата ще расте бавно. Можете да използвате устройството веднъж месечно.

Третият етап: Използвайте го веднъж на всеки три месеца, само малко количество нова коса ще продължи да израства. По това време можете да го използвате редовно на всеки 2-3 месеца.

Четвърти етап: На този етап работата по епилация също е приключила. Космите по тялото нарастват трудно и кожата ще стане гладка. Има само няколко нови косми от време на време, просто го използвайте върху няколко нови косми, когато е необходимо.

Когато използвате устройството за обезкосмяване, всеки трябва да разбере как и колко често да използвате устройството за обезкосмяване. Само чрез правилен и безопасен метод за обезкосмяване може да се гарантира.