Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Как да направите избора на устройство за епилация Noble Как да направите избора на устройство за епилация Noble

Време: 2020-08-17 Хитове : 4

Ако косата на всеки расте само там, където трябва да расте, тогава вярвам, че красивите момчета на този свят се оценяват на повече от половината. Жалко е, че някои хора имат малко косъмчета по главата, но космите по други части на тялото са буйни като тропическа гора. Това е проблем, който прави хората трудни. Въпреки че не знам как да увелича косата ви на главата, мога да изгладя други области, където не трябва да имате коса.

Кликнете върху основните платформи за търговия на дребно и потърсете домашни устройства за епилация. Вярвам, че всеки вече е запознат с някои големи марки, като Philips, Silk'n, Ulike, Braun и др. Устройствата за епилация на тези класически марки са тествани от пазара и трябва да са добри в качеството на продукта , но днес искам да препоръчам марка, която не е добре позната на мнозинството потребителски устройства за премахване на косми от дома Noble.

Когато се споменава за Noble, хората, които са запознати с индустрията за отстраняване на косми, не са странни за това име. Но защо популярността не е толкова висока като другите марки? Това е така, защото Noble е производител, отдаден на OEM за други марки. Той разработва домашно устройство за епилация от 2014 година. Досега почти всички устройства за обезкосмяване от Noble са проектирани сами и с частна плесен. Основните пазари на техните продукти са Северна Америка, Европа и Япония и Южна Корея. Следователно в Китай могат да се намерят малко устройства за епилация от Noble.

Тогава нека поговорим подробно за техните продукти.

Модел G1

1-2103201PS1Z7

Малък и стилен външен вид, лесен за носене и добре изглеждащ. Поради своята достъпна цена, той е много популярен сред групите млади клиенти. Внесените кварцови лампи и чипове правят продуктите със стабилни характеристики и са налични различни цветове.

Модел M2

1-2103201PS35U

Уникалният външен вид се различава от другите продукти за епилация на пазара. Той използва вносни кварцови лампи и чипове, а дължината на вълната на светлината достига идеалните 640nm. В допълнение, този добавя и функцията за разпознаване на цвета на кожата, което допълнително гарантира безопасността на употреба.

Модел M3

1-2103201PS4351

Външният вид е малко подобен на масовите продукти за епилация на пазара. Поради различията и приликите, това е изключително популярно при дилърите. В момента този продукт има най -кооперативните клиенти и най -добрите продажби. Други функции са подобни на M2.

Модел M1

1-2103201PSB29

Настолно домашно устройство за обезкосмяване, можете да забележите, че това е по -професионално от общото домашно устройство за епилация от външния вид. Смяна на три глави, глава за подмладяване на кожата, глава за обезкосмяване и глава за епилация+, ефектът от епилация е по -значителен. Всъщност това е много популярно в малките козметични салони в чужбина.

Модел M5

1-2103201PSQ10

Съсредоточете се върху точките, приятели. Моля, вземете химикалките и документите си. Когато обмисляте в бъдеще да получите устройство за епилация, трябва да се върнете и да намерите това при мен.

Голям LCD екран. С изключение на клавиша за осветление е натиснат бутон, другите функционални бутони са бутон за усещане за докосване. Кръгла точка на замръзване с голяма площ 4 см², до 4 temperature температура на замръзване. Двойно разсейване на топлината за консолидиране на ефекта на точката на замръзване. Големият капацитет осигурява енергия до 26J. Функциите за обезкосмяване и подмладяване на кожата не трябва да променят главата, функция за преобразуване с един ключ. Оборудвани с леки глави с други размери, за да задоволят нуждите от осветление на различни части.

Устройството за епилация M5, произведено от Noble, е почти безупречно. Понастоящем този модел не е официално пуснат и все още е в пробен производствен тест и се стреми да излезе с най -перфектното състояние. Заинтересованите хора, не забравяйте да обърнете внимание на този продукт.