Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

4 факта, които трябва да знаете, преди да направите IPL епилация

Време: 2019-12-11 Хитове : 126

Премахването на нежелани косми от тялото IPL епилация е най -добрият и безопасен начин.

Ето нашето ръководство за 4 факта, които трябва да знаете, преди да направите IPL епилация.

1. Няма повече кола маска!

Трябва да бъдете търпеливи с IPL епилация, между процедурите ще откриете, че растежът на косата ви може да продължи. За да може IPL да работи ефективно, космите ви трябва да бъдат свързани с корена по време на лечението.

Препоръчва се да не правите никакви методи за епилация, освен бръснене или подстригване. Това е така, защото други методи или изключват космите от корена със сила, или могат да стимулират по -голям растеж в областта.

1-2103201Р534917

2. Не работи на руси, бели или червени коси

IPL машините за епилация са привлечени от пигмента във вашата коса. Русите, бели или червени коси нямат пигмент. По -фините косми и космите, които са много светлокафяви, също са по -трудни за лечение поради това. Винаги е най -добре да помолите терапевта да провери растежа на косата ви, преди да закупите курс.

1-2103201P5351C

3. Не може да се прави върху или над татуировка

Ако имате татуировка в областта, където искате да получите IPL, тя не може да бъде лекувана. IPL епилация може или да изгори зоната, или да причини избледняване на татуировката. Ако искате да премахнете татуировка, това не е правилната процедура, за която трябва да отидете. Трябва да потърсите салон, който предлага това лечение.

1-2103201P64JO

4. Това е дългосрочно намаление

Потенциално може да останете без коса години наред след приключване на лечението. Ще ви трябват сесии за поддръжка, за да удължите резултатите. Много хора остават с впечатлението, че IPL предлага 100% трайно премахване на космите. Това не е така, тъй като нито един наличен IPL в момента не може да обещае да премахне всеки отделен косъм. Но някои хора виждат изключителни резултати, след като използват нашето IPL устройство за епилация.

Доверете се на Noble, доверете се на IPL, ще получите красива кожа и прекрасен живот!