Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

4 точки, които може да се наложи да вземете предвид, преди да закупите IPL устройството за епилация.

Време: 2021-05-27 Хитове : 592

Какво трябва да имате предвид, преди да закупите домашно IPL устройство за епилация, е, ние сме го помислили за вас.
2

1. Цвят на кожата: първо трябва да знаете, че не всички цветове на кожата могат да използват IPL устройството. IPL устройството не може да се използва в черна или тъмна кожа, тъй като IPL светлината може да изгори този вид цвят на кожата. В момента много IPL имат функцията за сензор за кожа, така че ако кожата ви е твърде тъмна, няма да ви позволи да я използвате. Но не е нужно да хабите парите си, за да ги купувате и да откриете, че те отказват да работят.

2. Цвят на косата: трябва също да проверите цвета на косата си, ако косата ви е бяла, червена, сива или светло руса, тогава IPL светлината не може да се абсорбира в космения фоликул, следователно няма да бъде много ефективна.

3. Зона за лечение: ако обмисляте също така да третирате малка зона като подмишниците или бикини зоната с по-концентрирана светлина, можете също да обърнете внимание на IPL устройствата, които предлагат и глави с малък размер, но това може да се нуждае и от допълнителни разходи.

4. Използване със или без кабел за зареждане: ако искате да се отървете от кабел за зареждане, когато правите процедурата по епилация, тогава можете да изберете IPL, който има батерия вътре и не се нуждае от захранващ кабел, който пречи, докато вие го използвате. Но батерията може да не е достатъчна, както когато третирате голяма площ като крака си. Тогава внезапно ще спрете и ще трябва да заредите устройството и може да искате да използвате захранвано IPL устройство, вместо да отидете гладко за лечение, освен това IPL типът на батерията също е по-скъп от кабела за зареждане. Така IPL с кабел за зареждане е по-надежден и икономичен.