Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

6 причини да изберете домашно IPL устройство за епилация на Noble

Време: 2020-03-11 Хитове : 3

1.Постоянна епилация

Когато други методи премахват само временно окосмяването по тялото и то скоро ще расте отново, епилацията Noble IPL фундаментално е решила този проблем: След първата епилация IPL ще постави космените фоликули в състояние на сън и ще прекъсне цикъла на регенерация на косата . Резултатът е траен видим косопад и трайно гладка кожа.

2. Безопасно и удобно
За да позволи на клиентите да го използват безопасно и ефективно, домашната IPL епилация на Noble е единствената IPL в Китай, която използва технологията SensoAdapt ™. Сложният сензор за цвят на кожата може непрекъснато да сканира цвета на кожата и автоматично да регулира интензитета на светлината, за да гарантира безопасността на клиента.

1-2103201PH2234

3. Обезкосмяване у дома
Благородната домашна IPL епилация е вдъхновена от най -новата IPL технология, използвана в козметичните салони и дерматологичните клиники. Braun е адаптирала тази технология, за да направи вашата епилация удобна и безопасна у дома.
4. Удобен и бърз
С устройството за епилация Noble Home IPL можете да депилирате краката си с най -ниското ниво на енергия за 5 минути. Използвайте автоматичен режим на светкавица за големи зони на епилация или ръчен режим за прецизна обработка в малки или чувствителни зони.
Като кабелно устройство, устройството за епилация Noble Home Ipl ви позволява да използвате максималната мощност за извършване на епилация без прекъсване. Може да се направи веднъж без притеснения.

1-2103201PH3593

5. Леки и безболезнени
Дискомфортът от устройството за епилация на Noble Home IPL е много малък и дори има изключително нежен нежен режим, който се грижи за чувствата на потребителя. Клиентите, които го използват за първи път или епилация в чувствителни зони (като лице или бикини линия), могат да използват този режим.

1-2103201PH53W

6. Висока цена изпълнение
В сравнение с епилация в козметичен салон или други методи за епилация, цената на домашното устройство за епилация ipl не е много висока. И при нормални обстоятелства, ефективната светлинна мощност на ipl епилация за домашна употреба е достатъчна, за да можете да излитате за цял живот. Това е еквивалентно на цял живот и в сравнение с други методи за епилация, ефективността на разходите също е много висока.