Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Няколко неща, които трябва да знаете, преди да направите домашна епилация на ipl (Напред)

Време: 2019-09-16 Хитове : 120

8. Различните типове кожа изпитват различна степен на болка (или липса на такава).

Лично за щастие няма болка. Бялата кожа и доста светлокафявата коса ще опишат това усещане като топло акне, но те не обичат да казват нищо болезнено или „неудобно“! Някои приятели са опитали това лечение.

Косата им е по-дебела от косата ми. Описва се като електрическа гумена лента, но е безболезнена. С настройката ipl за премахване на косми Noble можете да регулирате мощността в позиция, в която се чувствате комфортно.

1-2103201P1552G

9. Избягвайте скубане и кола маска след лечението.

Бръсненето е вашият нов любим метод за обезкосмяване, всичко друго издърпва косъма от фоликула и възпрепятства процеса на IPL, който не искате.

10. Измийте се с крем под слънцето, след като започнете.

Винаги трябва винаги да използвате SPF, но особено след като третирате зона с IPL, тя ще бъде чувствителна, така че вземете допълнителни предпазни мерки със слънцезащита. Или да правя това, което правя, и да нося дънки.

11. Избягвайте парфюми, дезодоранти и горещи душове.

Само за първите 24 часа след лечението, отново поради чувствителността на кожата. Обикновено затварям преди лягане и използвам по-естествен дезодорант на следващия ден (знам, не строго 24 часа по-късно).

1-2103201P15c31

12. Доверявам се на домашната употреба ipl епилация на Noble.

Има много опции, но има нещо за домашното използване на ipl епилация на Noble, което предавам на сърце, просто любов. Доверявам се на марката, най-важното, и на продукта. Ако раздразните кожата си у дома, искате да знаете, че правите това безопасно и сте прочели много рецензии и съвети. Наистина се радвам, че избрах ipl епилация на домашна употреба на Noble.

13. Да, безопасно е.

Разработена с експертни дерматолози, ipl епилацията на дома на домашна употреба на Noble е безопасна, ефективна, удобна и бърза.

14. Да, работи.

След няколко употреби по-голямата част от третираната зона ще има намалено количество косми по тялото и ако се придържате към нея, в крайна сметка цялата коса ще изчезне. Винаги можете да попълните, ако забележите, че минават няколко отпуснати, но те са почти незабележими. Мога да се измъкна, като отида един месец, без да си обръсна краката, а тази зима ще бъда по-строг с рутината си, за да се надявам да ги прогоня завинаги.

1-2103201P201E9

15. Заслужава ли си? Милион пъти ДА!

И това идва от някой, който никога не се е борил наистина с космите по тялото. Просто е толкова удобно! Подмишниците ми променят играта, но ако имате тъмна коса на краката си, тогава използването на ipl епилация на дома на ipl за домашна употреба може да бъде истински променящ живота. Само си представете СВОБОДАТА от стърнище и да се налага да носите дънки в горещите дни, защото CBA да се обръсне ... Да, така е, толкова си заслужава.

Наистина се надявам тази публикация да е полезна, ако сте мислили за закупуване на IPL устройство вкъщи и аз искрено препоръчвам ipl премахването на косми от домашната употреба на Noble като устройство, което работи чудесно и е безопасно и лесно за използване.