Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Тенденция мъжете да обръщат внимание на нежеланото окосмяване по тялото си

Време: 2019-11-22 Хитове : 101

Епилацията отдавна е форма на поддържане, предимно запазена за жени, като повечето мъже предпочитат „естествения“ външен вид, което обикновено означава, че грижата се приравнява на добре поддържана брада. Въпреки това, последните тенденции показват, че натискът върху епилацията вече е достигнал сферите на мъжествеността.

1-2103201P433C6

Докато мъжките привилегии позволяват на мъжете надалеч да демонстрират косата си под мишниците, косата на краката, косата на лицето си, каквато и коса да им хареса, без колкото бухалка на клепача, цифри от Mintel показват, че младите британски мъже все повече се заплитат свят на епилация.

Всъщност изследванията установиха, че тази година 46% от британските мъже са премахнали космите от телата си, в сравнение с малко над една трета (36%) през 2016 г. И изглежда, че нито един регион от тялото на мъжа не се счита за твърде личен, 57% от младите мъже на възраст между 16 и 24 години казват, че са се обръснали, мазали с восък и лазери, за да изгладят срамните зони, в сравнение с 40% през 2016 г.

Това ли е ефектът на острова на любовта в разгара си? Мъжете са бомбардирани с изображения на гладки бебешки торси и като цяло тела без косми от хора като Уес Нелсън, Джак Финчам и Адам Колард, за да назовем само няколко.

1-2103201P434250

Дори Саймън Стивънс, изпълнителният директор на NHS England, изрази загриженост по-рано тази година, като каза: „Вижте рекламите, които се показват заедно с Острова на любовта. Имате явни реклами, насочени към млади жени около козметичната хирургия на гърдите. Всичко това се играе в набор от натиск около изображението на тялото, което се показва. "

Все повече мъже обръщат внимание на тялото си, постепенно се превръщат в тенденция. Мисля, че всеки, без значение мъже или жени, трябва да отделя повече време за себе си и да се радва. Комфортът трябва да бъде нашата бъдеща тема.

1-2103201P43D17

Ако имате нужда от перманентен продукт за депилация, моля, обърнете внимание на машината за епилация на Shenzhen Noble Smart IPL. Производителят на Shenzhen Noble Smart е специализиран в изследванията и разработката на IPL устройство за депилация повече от десет години. Има серия от популярни продукти с много добро качество. Сигурен съм, че ще ви хареса много!