Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Предимства на лазерната и IPL епилация у дома

Време: 2019-09-05 Хитове : 218

С популярността на все повече домашни продукти за епилация на ipl, Shenzhen Noble Platinum и всички, за да обобщят предимствата на лазерната и IPL епилация у дома

Прецизност

Домът за лазерна епилация насочва тъмните косми, без да уврежда околната кожа. Естеството на лазерите означава, че той може да бъде фокусиран на малки площи или да покрива по-голяма площ в зависимост от начина, по който се използва. IPL епилацията у дома не е толкова прецизна, тъй като светлината не може да бъде фокусирана надолу в порите, както лазерната кутия. Въпреки това, той все още е насочен към области с висок пигмент, като тъмни косми срещу светла кожа, така че въпреки че не е толкова точен, IPL все още е много ефективен.

Ефективен

Лазерната епилация у дома е изключително ефективна, като повечето пациенти постигат трайна загуба на коса с между 3 и 7 сесии. Важно е да запомните обаче, че различните видове коса се влияят по различен начин. По-справедливата коса вероятно ще отнеме повече сесии, тъй като ще отнеме повече време, за да погълне светлината и следователно ще изисква повече енергия за увреждане на фоликула. Предимството да притежавате собствено устройство е, че можете да го правите колкото пъти искате, без да плащате за повече срещи.

Скорост

Всеки импулс на лазера ще насочи към няколко косми за част от секундата. Това означава, че големи площи като краката могат дори да бъдат завършени само за час. Освен това помислете за времето, което ще спестите, когато вече няма нужда да се бръснете редовно или да преглеждате срещи с восък.

1-2103201P11a31

Икономически ефективно във времето

Използването на вашето собствено устройство за домашно лазерно обезкосмяване е далеч по-рентабилно от плащането на множество срещи в салона. Вече няма да се налага да харчите пари за редовна кола маска или бръсначи / кремове за депилация. С течение на живота си ще спестите огромно количество пари, като вече не купувате тези артикули.

Няма повече враснали косми

Този метод за обезкосмяване е добър избор за хора, които страдат от врастнали косми, както и за тези, които имат чувствителна кожа, склонна към дразнене от кола маска или изгаряния с бръснач.

Няма времена за израстване

Докато при кола маска и конци трябва да изчакате, докато косата е с прилична дължина за ефективно премахване, с лазерна или IPL епилация у дома, можете да се бръснете толкова често, колкото искате между процедурите.

1-2103201P121C0

заключение

Важното нещо, което трябва да запомните, когато купувате домашен лазер или IPL епилация у дома, е, че всеки е различен. Това, което работи за един човек, може да не работи за друг.

Въпреки че може да успеете да постигнете трайно обезкосмяване, често ще се наложи да имате допълнителни процедури, за да го поддържате. Също така е важно да разберете какъв тип кожа и коса имате и да разберете кой продукт е най-подходящ за вас и зоните, които искате да третирате.

Въпреки че първоначалните разходи за домашно лазерно / IPL обезкосмяване у дома може да са високи, в дългосрочен план това работи много по-евтино и спестява много време!

1-2103201Р122955Освен това домашният инструмент за епилация на ipl изглежда миниатюрен, преносим, ​​безопасен и ефективен, и бъдете сигурни. Стотици хиляди светъл живот е подходящ за нашата любов към красотата. Една инвестиция, ползата е за цял живот, веднъж завинаги.