Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Разлика между фотонен депилатор и 808 депилатор?

Време: 2020-11-04 Хитове : 2

Лятото наближава, епилацията се популяризира като основна тема на приятелите на красотата, епилацията обикновено е домакински апарат за епилация на фотони и 808 апарат за лазерна епилация на полупроводници, вид фотонна епилация; Другото е лазерна епилация. Как да изберем между двете? Какви са техническите разлики между тези два метода за епилация?

Принцип на действие на 808 полупроводников лазерен депилатор

Полупроводников лазерен инструмент за епилация (808 nm полупроводникова лазерна епилация е пълното име на точката на замръзване), неговият принцип на работа се основава на селективна термодинамична роля, чрез микропроцесорно управление лазерно захранване за лазерен модул осигурява регулируем постоянен ток, до висок мощност лазерен диоден лазерен модул преобразува електрическата енергия в светлинна енергия, непрекъсната дължина на вълната на лазерния изход от 808 nm, дължина на вълната от 808 nm ефективна дълбочина на проникване може да достигне целевата (дермална папила) целева тъкан, подходяща продължителност на импулса, за да се осигури достатъчно топлина, генерирана в увредената тъкан на целта и околната тъкан е почти незасегната, което прави способността за регенерация на косата и губи, Постигнете целта на постоянната епилация В допълнение, полупроводниковото устройство за лазерна епилация на 808 с точка на замръзване ИЗПОЛЗВА сапфирена епидермална охладителна система, която придава на кожата усещане за охлаждане по време на лечението. Това е безболезнено и дългосрочно устройство за епилация.

81

Принцип на фотонна депилация: светлината прониква през кожата до космения фоликул, тъй като меланинът на космения фоликул е повече, меланинът може да абсорбира светлината, за да се превърне в топлинна енергия, косменият фоликул след нагряване може да влезе в състояние на покой, да унищожи космения фоликул, за да постигне ефект на депилация след това .

Разликата между

808 полупроводников лазерен обезкосмяващ и фотонен апарат за обезкосмяване: базиран на селективния принцип на полето, космените фоликули съдържат меланин, лазерната дължина на вълната към меланинната епилация за точни и селективно цели, е професионално устройство за епилация, не само за черна коса, коса до друг цвят, жълта коса, бяла коса, кестенява коса и така нататък всичко може ефективно да се премахне, стабилна производителност, прецизен, бърз адсорбционен ефект на меланин е много добър.

Дължината на вълната на 808 полупроводника е 808nm, висока енергия, голямо увреждане на космените фоликули, добър ефект на епилация, болезнено изживяване, висока цена; Дължината на вълната на епилация на фотони е 550-650nm, ниска енергия, малко увреждане на космените фоликули, леко лош ефект на епилация, безболезнено изживяване, евтина цена.