Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Разлика под снимката, лазерното и ледено охлаждане Епилация

Време: 2021-01-14 Хитове : 4

Xiao Nuo представи много за премахването на космите. Вярвам, че сте знаели малко за това. Но методът на обезкосмяване е разнообразен като фото епилация; лазерна епилация; охлаждане с лед епилация и др.

И така, какви точно са те? Побързайте да си направите бележка, Xiao Nuo ви фокусира!

1-2103201Q123335

Фотонна епилация:

Фотонната епилация е известна още като IPL епилация. IPL фотонната епилация е интензивна импулсна светлина. Дължината на вълната е 475-1200nm светлина. Ефектът на епилация е по-траен от традиционните методи за епилация (традиционни методи за епилация като бръсначи, крем за епилация, пчелен восък и др.). В същото време премахването на космите кожата ни може да бъде относително по-добра. Светлината прониква през кожата до космения фоликул. Косменият фоликул ще абсорбира светлинната причина за меланина и ще я превърне в топлинна енергия. Нагретият космен фоликул ще влезе в латентно състояние. Постигнете ефекта от епилация.

Лазерна епилация:

Принципът на лазерната епилация е подобен на IPL епилацията. И двамата използват светлина, за да проникнат през кожата и да увредят космените фоликули, за да постигнат ефекта на епилация. Разликата е, че енергията на лазерната епилация е много по-силна от тази на IPL епилацията. Ефектът от епилацията ще бъде по-добър. Но цената е много по-висока. Лазерната епилация обикновено се използва в болници и салони за красота, а операторите са били професионално обучени.

Ледена епилация на епилация:

Леденото обезкосмяване се основава на горните два метода за епилация. Ще бъде по-меко, по-малко болезнено и по-бързо. Когато площта на обезкосмяване се увеличи, това значително ще съкрати времето за лечение. Освен това прави процеса на епилация по-малко болезнен. Най-голямата разлика в механизма между ледената епилация на косата и традиционната лазерна епилация е, че традиционната лазерна епилация изисква моментално високоенергийно изгаряне на космените фоликули, но леденото охлаждане нежно деактивира автоматично космените фоликули, така че може да постигне целта на депилацията без прекомерно дразни кожата, за да се избегне болка и риск.

Без значение кой метод използваме за премахване на космите, ние трябва да изберем въз основа на нашите различни условия, ще има един метод, който ни подхожда.