Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Различни методи за премахване на косата

Време: 2021-06-03 Хитове : 21

1. Методът за епилация на първо ниво:

Най-често срещаните методи за обезкосмяване са: бръснене, скубане на косми, восък за епилация, крем за епилация и др., Това са операции за премахване на косми от начално ниво. Можете да го практикувате само с помощта на прости инструменти. Но това не е основното решение, косата ще се появи отново след 3 до 5 дни.

1. Бръснене: По принцип всички хора, които са обезпокоени от космите, са изпробвали този метод на епилация. Операцията е много проста и може да се направи лесно. Трябва обаче да овлажните кожата преди бръснене, за да поддържате кожата в гладко състояние, в противен случай е много лесно да надраскате кожата.

Предимства: ниска цена, лесна работа, малко увреждане на кожата.

Недостатъци: лесно се бръсне, но не се почиства, в порите ще има черни петна и лесно ще се нарани.

Индекс на болка: една звезда.

1

2. Изскубване на косата: Този метод е прост и груб. Използвайте пинсета, за да изтръгнете косата, отстранете я от корена. Вярвам, че много хора са използвали този метод за скубане на вежди или косми по устните.

Предимства: просто и удобно.

Недостатъци: Процесът на скубане е болезнен и порите могат да станат възпалителни.

Индекс на болка: четири звезди.

3. Епилация с восък: Това е начин да се избегне продължителна болка, в сравнение с скубането на косата, което се скубе едно по едно. Восъкът се използва за скубане на косата на голяма площ, като по този начин усещането за болка е много силно.

Предимства: разумна цена и лесна работа.

Недостатъци: Усещането за болка е особено силно и не се препоръчва за жени, които се страхуват от болка.

Индекс на болка: пет звезди

4. Крем за епилация: Химичните съставки в този продукт могат да омекотят косата, но могат само да омекотят косъма на епидермиса и не могат да изкоренят косата. Продължителната употреба може да причини тъп възпаление на кожата или космения фоликул.

Предимства: лесен за използване.

Недостатъци: Дразни, мирише лошо и не е приятелски настроен към кожата.

Индекс на болка: една звезда

2. Епилация в салони за красота:

Много хора избират да посетят салони за красота или лечебни заведения за епилация, вместо ръчно да премахват космите, те могат лесно да премахнат космите, като лежат удобно.

Предимства: очевиден ефект, голяма продължителност

Недостатъци: скъпо.

Индекс на болка: четири звезди

3. Домакински лазер за епилация:

Може да се каже, че домашното устройство за лазерна епилация е спасител на много хора. Тя може да ви помогне да премахнете космите у дома, а операцията също е много проста. Това също е една от тайните, които много знаменитости могат да споделят за своята бяла и нежна кожа.

Предимства: дългосрочен ефект и относително безопасен.

Недостатъци: Малко по-скъпи от физическите методи за обезкосмяване, споделени по-горе.

Индекс на болка: две звезди.

По-горе са посочени няколкото метода за обезкосмяване, споделени от Noble. И накрая, тук Noble напомня на всички, че само като изберете правилния метод за епилация, който може да постигне най-добри резултати!