Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Искате ли да знаете тайните на Cross Dress да бъде по-чист от жените? Щракнете, ще ви кажа.

Време: 2020-11-26 Хитове : 3

Терминът "Cross Dress" първоначално произхожда от аниме, но с енергичното популяризиране на Bilibili и развитието на платформата за медии през последните години. Все повече хора започват да влизат в контакт с тези думи и дори хора. Особено предаването на живо и TikTok направиха група момчета с кръстосани рокли известни, включително много известния CC, Xuan Mo и любимия ми Abbily. Гледайки лицето, тялото и дългите крака на Аби, е трудно да си представим, че той всъщност е мъж. Но не се притеснявай, все още съм добре като истински мъж. Все пак е добре известно, че мъжете като цяло трябва да са по -енергични в косата от жените, дори ако има няколко мъже с по -малко коса. Но има толкова много кръстосани момчета, невъзможно е всяко от тях да няма коса, особено мъжките вторични полови белези, бради. И така, как да поддържат копринената си кожа.

Виждането на мъж с изключително гладка кожа също те ревнува. В допълнение към състоянието на собственото им тяло наистина са много добри, най -голямата им тайна е да използват домашния фотонен апарат за епилация. Този продукт може не само да премахне перфектно косата им, но също така има подмладяване на кожата и ефект на красота. За да се постигнат добри резултати, е необходимо не само добро устройство за епилация, но и правилните стъпки за използване също са от съществено значение.

72

Първо: физическа епилация

Преди да използвате устройството, първо физически отстранете космите в депилираната зона. Просто използвайте нож за бръснене, за да премахнете видимата повърхност на кожата. Трябва обаче да се обърне внимание на две точки. 1. След отстраняване на космите по повърхността на кожата, кожата трябва да бъде почистена и върху нея не трябва да има остатъци от коса или масло. 2. Ако кожата ви е особено чувствителна, след физическо обезкосмяване ще се появи зачервяване. Препоръчва се да се рехидратира и да изчакате кожата да се върне към нормалния си цвят, или да изчакате до следващия ден, след което използвайте инструмента за премахване на космите.

Второ: Регулирайте енергийния интензитет

Общите домашни устройства за обезкосмяване имат няколко нива на енергия за избор, препоръчително е да опитате от най -ниското. Ако няма дискомфорт при осветление, можете да увеличите енергията. Колкото по -висока е енергията, толкова по -добър е ефектът от епилация. Малко напомняне, не забравяйте да носите очила, преди да извършвате осветление. Въпреки че неотложността на красотата е разбираема, вие също трябва да защитите очите си.

Трето: епилация

Когато депилирате кожата, можете да избирате различни функции според различните части за епилация. По принцип домашните устройства за епилация имат ръчни и автоматични режими. По принцип ръчният режим се използва за премахване на косми по локални зони, като бузите, брадата, пръстите, подмишниците и т.н. За ръцете, бедрата, прасците и т.н. се препоръчва използването на автоматичен светлинен режим. Съвет: Не продължавайте да осветявате една и съща част поради гъста коса. Многократното запалване на една и съща част ще увреди кожата. Удряйте една и съща част само веднъж в цикъл, препоръчително е да циклирате 2-3 пъти.

Четвърто: грижа след употреба

Поради голямото количество топлина, генерирана по време на работа на инструмента, някои части от кожата ще се зачервят след употреба. Това е напълно нормално. Препоръчва се да използвате студена вода за изплакване (лед, ако е възможно), а след това да използвате овлажняващ лосион. Забележка: Не използвайте продукти, съдържащи химикали, включително избелващи продукти и козметика, върху зоната за епилация.

Пет: честота на използване

1-2 седмици: използвайте средно два пъти седмично

3-4 седмици: веднъж седмично

5-8 седмици: използвайте веднъж на две седмици

След стабилизиране, опитайте се да поддържате честотата на употреба веднъж месечно, за да затвърдите ефекта на епилация.

Малките тайни за успеха на момчетата с кръстосана рокля вече ви разказаха. Моля, наричайте ме Лей Фън. Изчакайте не, моля, не забравяйте, че ние сме професионален производител на домашни устройства за епилация-Noble Smart Manufacturing Technology Co., Ltd.