Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Често задавани въпроси за домашното устройство за епилация

Време: 2020-11-18 Хитове : 4

Жените обичат красотата, мъжете обичат жените за красота, така че съвременните жени обръщат все повече внимание на външния си вид. Всички видове уреди за красота са поразителни. Клиентите на вратата на салона за красота също са безкрайни. Нов продукт обаче наскоро пусна много бизнес от салоните за красота. В допълнение към традиционните методи за епилация, хората, които обичат красотата, обикновено посещават салони за красота за професионално лечение на епилация. Но с това устройство за домашно обезкосмяване вече можете да получите същия ефект като премахването на космите в салона за красота у дома. Въпреки че ефектът е добър, все още има различни проблеми при използването му у дома.

74

И така, какви проблеми ще срещнем при използването на устройството и как трябва да се справим с него.

1: Не може да се стартира

Когато много клиенти получат продукта, те подсъзнателно ще почувстват, че продуктът изглежда като акумулаторна. Така че те нямат търпение да го включат, когато просто го получат. Те не знаят, че повечето домашни устройства за епилация трябва да бъдат включени, за да се използват. Така че, след като се уверите, че сте включили захранването, включете устройството отново.

2: Индикаторът на сензора не свети, инструментът не излъчва светлина

От съображения за безопасност, общите устройства за домашно обезкосмяване ще имат светоизлъчващи индикатори, а светлината ще може да излъчва само когато светлинният изход усети кожата. Избягвайте неправилна работа, която може да накара уреда да излъчва светлина и да дразни очите на другите или на вас самите. Затова се уверете, че светлинният изход на устройството е близо до кожата, преди да запалите.

3: Индикаторът на сензора мига бързо

Като цяло бързото мигане на индикаторната лампа е сигнал за ранно предупреждение от устройството. За IPL фотонното устройство за епилация, произведено от Nobel, тази ситуация вероятно ще бъде причинена от дългосрочната употреба на продукта или високата температура, използваща околната среда. В резултат на това разсейването на топлината не е навременно и сигналната лампа ще мига бързо. По това време трябва да спрете използването на инструмента и да изчакате продукта да се охлади, преди да го използвате отново.

4: Странна миризма при осветление

Основната причина за тази ситуация е преносима, че на филтъра или повърхността на кожата има остатъци от прах или косми. Силната светлина и топлината на инструмента ще се абсорбират от тези дрехи, така че да причинят изгарянето, което води до неприятна миризма. По това време трябва да почистите филтъра или повърхността на кожата.

5: Силна болка по време на облъчване

Ако болката е силна при осветление, причината, която анализирахме, може да е, че избраната от вас енергийна интензивност е твърде висока или филтърът е повреден, което води до твърде много светлинна енергия в кожата. По това време, моля, проверете внимателно целостта на филтъра, ако той е повреден, моля да кандидатствате за ремонт или подмяна навреме.

6: Ефектът на епилация не е идеален

Вероятно има три причини за тази ситуация. а, изборът на енергия на предавката не е достатъчно висок; б, Броят на многократното осветяване на детайла не е достатъчен; в, честотата на обезкосмяване не е достатъчна. Моля, сравнете ситуацията си и направете корекцията според трите причини по-горе.

Често срещаните проблеми в момента са приблизително тези. Ако в бъдеще има други проблеми, ще продължа да попълвам вместо вас. Благодарим за подкрепата на Нобел, ние сме професионален производител на устройства за епилация!