Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Методи за епилация Hair част Ⅱ)

Време: 2019-11-25 Хитове : 172

Мокро бръснене

Плъзгащи се остриета по навлажнена кожа за подстригване на косата на повърхността.

Най-доброто за:

Крака, подмишници, бикини зона

Предимства:

Бърз, ефективен, безболезнен, а също така ексфолира сухата, лющеща се кожа на краката, за да изглежда изключително гладка.

Недостатъци:

Докато бръсненето разкрива красиво гладка кожа, трябва да продължите да го правите често, за да поддържате гладките резултати.

Рейтинг за красота:

Чудесен вариант за заети жени.

Бележка на дерматолога:

„Бръсненето е удобен вариант, но е важно да го направите правилно. Самото използване на сапун и вода не е идеално, тъй като често оставя кожата със сух, люспест вид. По-добре е да използвате хидратиращ гел за бръснене. "

1-2103201P443L9

Кремове за депилация

Химически разтваря косата на повърхността на кожата. След като се нанесе, кремът се оставя върху кожата до 10 минути, след което се отстранява чрез внимателно разтриване на косата.

Най-доброто за:

Горна устна, зона на бикини и подмишници

Предимства:

Без болка, евтино.

Недостатъци:

Понякога може да бъде разхвърлян и труден за прилагане. Традиционно продуктите имат неприятна миризма, въпреки че някои са по-добри от други. Дразненето на кожата също може да бъде проблем, така че е най-добре да направите тест за пластир 24 часа преди да започнете да прилагате.

Рейтинг за красота:

Най-доброто за малки зони като лице и подмишници

Бележка на дерматолога:

„Ако имате чувствителна кожа, кремовете за депилация може да не са най-подходящият вариант, тъй като съдържащите се в тях химикали могат да причинят както дразнещи, така и алергични реакции. Винаги провеждайте тест за пластир, в идеалния случай от вътрешната страна на ръката и още по-добре два пъти, преди да го използвате върху цял крак или лице. "

1-2103201P444931

Интензивна импулсна светлина

Фокусирайки тесен лъч концентрирана светлина върху малки участъци от кожата. Светлината се абсорбира от пигмента в космения фоликул под повърхността на кожата, като по този начин нагрява космения фоликул и деактивира растежа на косата в зависимост от цикъла на растеж (само анаген). Колкото по-бледа е кожата ви и колкото по-тъмна е косата ви, толкова по-добре ще действа лечението.

Най-доброто за:

Бикини, подмишница, горна устна

Предимства:

Много по-бързо и по-малко болезнено, отколкото преди, защото по-големи участъци от кожата вече могат да бъдат лекувани с едно движение. В много случаи косата се обезкуражава да порасне отново, или ако се случи, косата обикновено е много фина и тънка.

Недостатъци:

Изисква бръснене на кожата преди всяко третиране. Също така трябва да внимавате да излизате на слънце до шест седмици от двете страни на лечението, тъй като промените в пигмента в кожата ви могат да увеличат риска от слънчево изгаряне. Хормоналните промени като бременност или менопауза също могат да доведат до косата да започне да расте отново.

Рейтинг за красота:

Страхотно за области, които ви причиняват истински стрес, като горната устна, но доста екстремни като обикновена опция за епилация.

1-2103201P445202

Бележка на дерматолога:

„Лазерът действа чрез„ насочване “върху пигмента в космите - така че колкото по-близо е цветът на косата ви до цвета на кожата, толкова по-висок е рискът от изгаряне и потенциални белези. Затова идеалната комбинация е тъмна коса на бледа кожа. Ако имате тъмна кожа, трябва добре да помислите, преди да се захванете с тази техника. "

Можете да изберете правилния начин за премахване на космите според вашите собствени нужди. IPL като най-новите технологични продукти за депилация мисля, че предимствата му са много очевидни. Почти безболезнено, и 8 пъти употреба, можете да постигнете няколко години косата няма да расте отново.

И сега IPL домашно средство за премахване на коса не е скъпо, можете лесно да си купите любим продукт.

Нашата компания е до повече от десет години, специализирана в домашно оборудване за епилация и производители на устройства, има много отлични продукти, които си струва да закупите, добре дошли да се консултирате!