Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Какво ще кажете за стъпките за използване на устройството за епилация на Noble.

Време: 2020-12-10 Хитове : 2

Благородният като производител обслужва други известни марки устройства за епилация, също наскоро пусна на пазара своя основен продукт. Поради дългогодишния натрупан опит и пълната верига за доставки на продукти, през май тази година най -накрая беше пуснато изцяло ново устройство за епилация. Външният вид има опростено тяло, подобно на сешоар, с младежка жизненост в изящния външен вид. Дизайнът на тороидалната зона за охлаждане подобрява усещането ви за лед по всеобхватен начин, така че да можете да се насладите на епилация през горещото лято. Двойното разсейване на топлината може да затвърди ефекта на усещане за лед. След толкова много информация за компанията Noble, позволете ми да представя конкретните стъпки за използване на това устройство за епилация.

1-2103201Q030922

Подготовка преди употреба:

1. Преди да използвате устройството, моля, използвайте бръснене, за да премахнете космите в областта, която трябва да бъде премахната

Ако през последната (през последната седмица) сте получили метод за епилация е физически изкореняване на косата, можете да облъчвате без бръснене.

Моля, имайте предвид, че ако косата на повърхността на кожата не е почистена, това може да причини неблагоприятни условия по време на облъчването, както следва:

1) Прахът върху косата може да абсорбира част от светлинната енергия, причинявайки силна болка и зачервяване

2) Косата по кожата може да бъде изгорена, което може да изгори силно кожата.

2. Почистете старателно кожата, за да сте сигурни, че кожата е обезкосмена, суха и без мазнини

3. Проверете дали корпусът на инструмента и светлинният изход са чисти. Ако има прах или коса, моля, избършете ги

4. Вижте картата за контраст на тона на кожата и изберете интензитета на светлината, който отговаря на вашия цвят на кожата.

Стъпки за използване:

1. Свържете захранването; свържете захранването, след като проверите дали захранването е сухо и неповредено. Индикаторът ще светне, когато е свързан, и след това ще изгасне, което показва, че инструментът е включен успешно.

2. Натиснете продължително бутона за захранване за 2 секунди. По това време инструментът ще стартира и вътрешната охладителна система ще бъде синхронизирана. Ако няма следваща стъпка, тя автоматично ще се изключи след 4 минути.

3. Изберете подходящ интензитет на светлината и се опитайте да изгасите светлината. Ако можете да се адаптирате, моля, увеличете интензивността на светлината. Колкото по -висок е интензитетът, толкова по -добър е ефектът от епилация.

4. Носете очила, за да предотвратите увреждане на очите от силна светлина.

5. В близост до кожата за осветление се препоръчва да се циркулира цялото тяло за около 2-3 пъти. Не облъчвайте многократно една и съща област, съществува риск от изгаряния на кожата.

6. След като епилацията приключи, натиснете и задръжте продължително бутона за захранване, за да изключите устройството. Просто оставете инструмента да остане там и изчакайте, докато системата автоматично се охлади. Изключете захранващия адаптер.

Грижа за кожата след употреба:

1. Ако кожата е зачервена след облъчването. Използвайте студени опаковки или мокри кърпи, за да компресирате кожата, след това овлажнявайте.

2. Не използвайте парфюми, маски и козметика върху зоната за епилация

3. 24-72 часа след епилация, избягвайте излагането на ултравиолетови лъчи, обърнете внимание на слънцезащитните продукти.

Всъщност, не само за устройството за обезкосмяване, произведено от Noble, след разбиране и запознаване с този процес, повечето от устройствата за епилация на пазара могат да се използват в такива спецификации. За да се гарантира безопасността на вашата собствена употреба и ефективността на епилация, аз също се надявам, че можете да следвате този процес, за да използвате устройството за епилация. И накрая, пожелавам ви да се отървете от проблемите с косата възможно най -скоро.