Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Как да изберем устройство за епилация за домашна употреба

Време: 2018-09-21 Хитове : 172

Изберете устройство за епилация за съвети за домашна употреба:

1, Изберете инструмент за епилация с добър външен вид

Дизайнът на прецизна външна форма е основният фактор за проверка на безопасността. Някои инструменти за обезкосмяване ще имат големи пукнатини, когато бъдат прищипани на ръка. В същото време тестът за падане няма да премине, което води до изтичане на високо напрежение и изтичане на светлина по време на употреба.

2, Изберете устройство за епилация с висока енергийна плътност

Енергийната плътност (количеството енергия на квадратен сантиметър) е важен показател за ефективността на обезкосмяването. Колкото по-висока е енергийната плътност, толкова по-ефективно епилиране и по-дълъг ефект. Високата енергия обаче е по-разрушителна за космените фоликули и е по-вероятно да причини нежелани кожни реакции и повече болка.

3, Изберете устройство за епилация с по-висока дължина на вълната

Дължината на вълната на домашното IPL устройство за епилация обикновено е най-ниската, колкото по-висока е безопасността, толкова по-добра е безопасността, особено при тъмна кожа. За да се гарантира безопасността, на първо място е да се избягва фотонната енергия с по-къси дължини на вълната. Недостатъчно проникване на къси дължини на вълната, неспособни да достигнат космат издатина или космена луковица за лечение.

Колкото по-голяма е площта на устройството за епилация с площ на главата на лампата 3 см или повече, толкова по-удобно и по-бързо е да се използва. Въпреки това, колкото по-голяма е главата на IPL лампата на общо устройство за епилация на фотони, толкова по-малка е енергийната плътност, така че светлината не може да се види леко и енергийната плътност е много ниска. Ако купувате цветен IPL, препоръчително е да купите 3 см или повече, трябва да се използва много бързо.

4, Изберете устройство за епилация с по-висока оптична честота

В днешно време много апарати за епилация имат функцията на непрекъснати светкавици. Честотата на светкавиците е интервалът от време между двата светлинни лъча. Колкото по-кратко е времето, толкова по-бързо е лечението. Но не можете просто да погледнете честотата. Като цяло, ако общата енергия на едно освобождаване на инструмента е по-висока, светкавиците ще бъдат по-бавни и колкото по-високо е избраното ниво на енергия, светкавиците, разбира се, са по-бавни.

Noble - доставчик и производител на устройства за здраве и красота от Китай. Предлага лазер, IPL машина за епилация за домашна употреба и различни уреди за красота за домашна употреба.

OEM & ODM и търговия на едро е на разположение. Добре дошли, за да видите повече подробна информация на нашия уебсайт. Ако се интересувате, моля не се колебайте да се свържете с нас.