Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Как да използвам битовата епилация на ipl? На какво трябва да обърнете внимание? Трябва да искате да знаете отговора

Време: 2020-06-04 Хитове : 6

IPL домашно съобщение за епилация

След като прочетоха последната статия, момичетата трябваше да знаят как да използват IPL устройство за епилация. Така че тази статия въвеждаме главно, на какво трябва да обърнем внимание преди и след операцията? Бих искал да ви покажа един по един.

1 methods Химически методи за депилация, като крем за депилация, не трябва да се използват преди депилация. Тъй като принципът на устройството за епилация на IPL е да унищожи космения фоликул, ефектът от инструмента за депилация ще бъде повлиян от използването на крем за депилация, така че кремът за депилация не може да се използва преди депилация.

2 、 Преди депилация можете да използвате бръснач, клещи и восък, за да обръснете косата от кожата. Тъй като депилаторът има огромна енергия за унищожаване на меланина, космите по кожата могат да абсорбират висока температура и да причинят изгаряния на кожата, така че е необходимо да се обръснете преди депилация.

1-2103201PJ14U

3 、 След период на употреба, ако цветът на кожата се промени от бял в черен, от бял в лилав, моля, обърнете внимание. Тъй като първоначално фотоните са били използвани в медицинската индустрия, ако след употреба се установят промени в цвета на кожата, както е споменато по -горе, е вероятно да представлява наличието на лезии в подлежащия слой на кожата ви.

4 、 След употреба кожата е леко зачервена, а зачервяването и подуването са нормални. Ще отшуми след около час.

1-2103201PJ2363

5, Ако самата кожа има възпаление и други състояния, не е позволено да се използва фотонен епилатор по това време. Препоръчва се да се използва след подобряване на състоянието на кожата.

6 、 Обърнете внимание на слънцезащитата след употреба. Няма повече излагане на слънце. Ако няма начин да го избегнете, можете да използвате физически подслон, сенник, слънцезащитен крем и да поставите слънцезащитен крем за защита.

1-2103201PJ43I

7, Възможно е кожата да стане по -добра след фотонна терапия, защото фотонът има ефект на разкрасяване на кожата. След като използвате депилатора, той може да се използва и правилно с продукти за красота на кожата.

Това са някои от точките, които обобщих. Радвам се да ги споделя с вас. Нашата компания е специализирана в IPL устройство за епилация. Ако имате въпроси, моля, свържете се директно с нас.