Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Как да използвам IPL депилатор? На какво трябва да обърнете внимание? Тук ще ви кажа как да го направите

Време: 2020-09-01 Хитове : 3

Как да се депилирам

След известно време е лято. Много момичета са готови за депилация. Така че в процеса на използване на депилатора, повечето от вас искат да знаят как да го използват и на какво трябва да се обърне внимание. Бих искал да споделя с вас някои неща, които трябва да бъдат забелязани при депилация с моя дългогодишен опит.

1-2103201PI4408

Как да използвам депилатора

Принципът на инструмента за депилация е да унищожи космения фоликул и нарастващата коса не е цел на лечението, така че първата стъпка е да се използва бръснач за премахване на космите. Общите депилатори са оборудвани с бръснач.

Второ, може да кажете, че някои устройства за епилация трябва да използват гел, ако всички инструменти за епилация трябва да използват гел? През последните две години използването на гел в процеса на епилация е много често. С непрекъснатото актуализиране на продуктите, настоящото домакинско устройство за епилация не трябва да използва гел.

Трето, внимателно докоснете кожата със светлинния изход на продукта, след което преминете към следващата зона за работа. За да се избегне нараняване на кожата, едно и също място не може да се работи многократно наведнъж. Всяко място се експлоатира веднъж, а втората операция започва след завършване на цикъл. Циклирайте 2-3 пъти. По време на работа трябва да се носят очила. Като цяло, всички устройства ще бъдат оборудвани с очила.

1-2103201PI64J

Четвърто, честота на употреба. Най-общо казано, курсът на лечение с апарат за епилация е три месеца. Както е показано на фигурата по-долу, използвам този продукт веднъж седмично през първия месец, веднъж на всеки две седмици през втория месец и веднъж през третия месец, като тази операция може да завърши курс на лечение. Решете проблема с косата в основата на причината.

Добре, това, което споделям с вас днес, е как да използвам депилатора. Следващата статия е точките за внимание. Благодаря за гледането.