Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Уред за лазерна епилация с охлаждане с лед

Време: 2021-08-05 Хитове : 10

Мисля, че можете да изчакате да започнете епилация, когато току -що влезе през лятото. Много хора са обезпокоени от твърде много косми по тялото. Всички искат да носят прохладни и освежаващи дрехи през такова горещо лято, но не искат да показват ръцете и краката си поради космите по тялото. Днес ще ви препоръчам ефективен продукт за обезкосмяване с ниска цена и лесен за приемане, а именно M5 Home Use Ice Cooling IPL устройство за епилация.

445

Това устройство за епилация, което ви препоръчах, има енергия до 26J. Той има интелигентна функция за откриване на тен на кожата, която може автоматично да избере нивото на енергия, подходящо за потребителя, според цвета на кожата. Използваше внесена кварцова тръба, ефективната светлинна мощност до 500,000 XNUMX светкавици и има многофункционална глава, която може да преобразува функцията за обезкосмяване/подмладяване на кожата с един ключ. Производителят, който разработи устройството за обезкосмяване, е цялостно високотехнологично предприятие, фокусирано върху проектирането, научноизследователската и развойна дейност, производството, производството и продажбите на софтуер и хардуер на интелигентни терминали и оборудване. Той е надежден за този производител с опит в научноизследователската и развойна дейност повече от десетилетие на устройство за епилация.

Когато устройството за епилация с охлаждане с лед мига, космените фоликули на кожата ще бъдат повредени и растежът на косата ще бъде предотвратен. Той може да премахне нежеланото ви окосмяване без болка и да предпази околната кожа, когато го използвате. Прекрасно е да премахнете косата с охлаждане през горещото лято.

Можете да премахнете косата си от ръцете и краката си, ако имате това устройство за епилация. Освен това можете да имате гладка и избелваща кожа, дори ако сте „момиче киви“.