Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Въвеждане на няколко вида професионални инструменти за епилация, използвани в козметичните салони

Време: 2020-11-05 Хитове : 2

Космите по тялото не само излъчват лесно миризма, но също така създават усещане, че са нечисти и неподредени. Така че трябва да премахнем излишните косми по тялото, но традиционният начин за епилация кара хората да не смеят да го опитат лесно. Въпреки това, с развитието на индустрията за красота, хората също ще искат да се опитат да се насладят на обезкосмяването в салона за красота, така че какво да кажем за инструмента за епилация в салона за красота?

Лазерната епилация е светлината дълбоко в кожния космен фоликул на меланин, той селективно абсорбира специфичната дължина на вълната на фотонната енергия, произвежда термичен ефект, коагулацията на космения фоликул губи способността за регенерация. Той обаче не уврежда кожата и потните жлези. Избягваме да увреждаме околната тъкан и да постигнем трайна депилация. И така, какъв е големият апарат за епилация на салон за красота?

78

1. Оптичен замразяващ безболезнен депилатор

Операторът на салона за красота е запознат с този инструмент и обемът на продажбите на пазара е много добър. Има депилация с точка на замръзване, която осигурява по-добро изживяване при депилация през този горещ период и използва усъвършенствана технология с плоски вълни с плосък връх. Добавена е сапфирова охладителна система, която поддържа кожата хладна и двойна защита, за да направи епилацията по-безопасна. Епилация, а също така правят кожата гладка, може да постигне трайно обезкосмяване 3-4 пъти ефекта. Но функцията му е много и разни, консумативите са повече, накрая цената не е евтина.

2.808 лазерен депилатор

В момента най-модерното оборудване за лазерна епилация, без стимулиране на традиционните лазерни инструменти, замразяваща и безболезнена, полупроводникова лазерна технология е медицинска професионална технология за епилация, която може да се използва върху чувствителна кожа, космите на лабиалните министерства, косата на чувствителното място като подмишниците, бикини също може да се използва, използва енергията, която се концентрира силно, за да премахне лазера, косменият фоликул от 90% по-горе може да абсорбира достатъчно топлина, за да бъде унищожен, да депилира ефекта по-чисто. Перманентният депилатор Модел 808 може да постигне трайна депилация след 2 ~ 5 процедури.

3. E светлинен депилатор

Появява се преди друго голямо оборудване за епилация в салоните за красота, цената е относително евтина и има много проекти, които могат да бъдат завършени. Епилация, лунички, зачервяване, избелване и подмладяване на кожата са възможни. Това е наистина икономично и практично, но няма предимство за проекта за обезкосмяване. Епилацията ще има очевидна болка. Това е неприемливо за много клиенти. Изисква технически умения и не може да бъде премахнат толкова бързо, колкото епилатора 808. За козметиците и клиентите процесът на обезкосмяване е по-труден, така че сега мащабното оборудване за епилация в салоните за красота основно е заменено.