Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Инвентаризиране на професионалното оборудване за епилация в салона за красота

Време: 2021-04-09 Хитове : 2

Тъй като традиционните методи за обезкосмяване не могат напълно да премахнат космите по тялото, а също така има известни щети по кожата ни. какво оборудване за епилация се използва в козметичните салони? Позволете ми да ви ги изброя.

1-210409153F9310

1, Многофункционален OPT: Това оборудване е познато на операторите в козметичните салони и продажбите на пазара винаги са били добри. Мултифункционалното широкомащабно оборудване за епилация за салони за красота може да премахва космите под ледена охлаждаща функция. В пиковия сезон на обезкосмяването той може да даде на клиентите по-добро преживяване при епилация. Използването на усъвършенствана технология с плоски вълни с плосък връх, за да накара уредът да излъчва балансирана и стабилна енергия по време на епилация. Пълните функции го правят с висок пазарен дял в индустрията за епилация.

2, 808 Semiconductor: Полупроводниковата лазерна технология е професионална технология за епилация на медицинско ниво, устройство за епилация за чувствителна кожа. Той може да премахне космите по устните, косата под мишниците и косата на други чувствителни части. Той използва високоенергиен лазер за депилация, повече от 90% от космените фоликули могат да абсорбират достатъчно топлина и да бъдат разрушени, а ефектът на епилация е по-добър. Това е професионален тип инструмент за епилация.

3, E-light оборудване за епилация: Сред широкомащабното оборудване за епилация в салоните за красота цената е относително евтина и има много елементи, които могат да бъдат завършени, например епилация и лунички са на разположение. Но сега проектът за обезкосмяване няма предимство. По време на обезкосмяването ще има очевидна болка, което е неприемливо за много клиенти и изисква операторът да притежава определено умение, а ефектът на обезкосмяване няма да е толкова добър, колкото устройството за епилация 808. И за козметиците, и за клиентите е трудно да правят епилация, така че много салони за красота не са използвали това оборудване.

Сега все повече хора предпочитат да използват преносимото устройство за домашно обезкосмяване, ако имате нужда от повече подробна информация, моля свържете се с мен.