Всички категории

Техническа информация

Начало>Новини>Техническа информация

HOT НОВИНИ

Инструмент за лазерна епилация Ipl у дома - има ли странични ефекти?

Време: 2019-10-23 Хитове : 172

Много хора избират метода за лазерна епилация на лаптоп Ipl вкъщи, поради неговата ефективност. Преди да продължим да анализираме дали има или не странични ефекти от лазерната епилация, първо бихме описали подробностите за този метод за лазерна епилация, за да можете да разберете достойнствата и недостатъците на този метод.

IPL означава Intense Pulsed Light и е един от най-популярните методи, който е широко изследван и е предпочитан от много хора. Методът по същество се занимава с използването на лъч с висока интензивност на светлината за изключително кратка продължителност. Този метод се счита за по-евтин и дори по-бърз от лазерния метод за епилация.

1-2103201Р254109

Науката зад този метод е проста. Светлината с висока интензивност въздейства върху фоликулите, произвеждащи косми, и ги унищожава. Благодарение на унищожаването на тези космени клетки растежът на косата спира. Ако искате да премахнете косата си, можете да дойдете при нас в Alibaba, тъй като ние сме лидерът в тази област.

Наясно сме с различните подробности, свързани с този метод, и това ни прави най-добрият инструмент за лазерна епилация Ipl в домовете в Лондон и сме помогнали на много от нашите клиенти да се отърват от окосмяването по тялото си. Има хора, които защитават, че този метод има някои недостатъци и странични ефекти.

1-2103201P25B24

Някои хора са на мнение, че този метод може да доведе до зачервяване, но бидейки експерт по инструмента за лазерна епилация Ipl в домовете, бихме искали да кажем, че зачервяването е временно и ефективността на лицето, което извършва лечението определя честота и интензивност на зачервяване. Така че, ако изберете този метод на лечение при нас, можете да бъдете сигурни, че няма да се сблъскате с подобни проблеми.

Освен това някои хора вярват, че епилацията може да не е постоянна. Ние сериозно се молим да се разграничим. Този метод за премахване на косми с помощта на интензивна импулсна светлина може да ви помогне да се отървете от по-голямата част от космите по тялото си и също така ще получите увереността, че тези косми по тялото вероятно няма да се върнат отново, тъй като действат директно върху клетките, произвеждащи косми и по този начин въздействието е върху самия източник на производство.

1-2103201P25Q16

Някои хора също подкрепят мисълта, че този метод може да доведе до образуване на белези, което представлява леко изгаряне на части от тялото. Трябва обаче да знаете, че изгарянето ще се случи само ако се възползвате от метода IPL в неефективни центрове. Тези, които практикуват този метод, трябва да са наясно с правилната продължителност, за която светлината трябва да бъде изложена. Излагането на светлина за време, по-голямо от допустимото, може да доведе до изгаряне на кожата. Така че, ако дойдете в Шенжен Нобъл, отново можете да бъдете сигурни, че няма да се сблъскате с подобни проблеми.

Изводът е, че методът IPL не съдържа странични ефекти. Повечето от проблемите, които този метод е имал поради неефективно лечение, като изберете нашите услуги, можете да се отървете от всички тези проблеми и по този начин да получите перфектното лечение с лекота.